středa 10. února 2021

Výčepní zařízení na sudová vína

Zvolit můžete výčep jednoduchý nerezový, vhodný do velkých vinoték či restaurací a také do moderního interiéru, anebo “soudek”, který je sice menší, ale skvěle zapadne do interiéru srubu, tradiční dřevěnice, atp. Sudová vína , velkoobchod vín, ZDARMA výčepní zařízení na víno! Nápojové chlazení a vinotéky pro domácnosti i profesionální využití.


Výčepní zařízení a technika pro čepování vína , piva i dálších nápojů. Dodáváme suché i vodní chlazení od českého výrobce zn. Chladící technologie pro řízení kvašení a vymražování moštů. Chlazení na sudová i lahvová vína pro vinotéky a restaurace. Prodej vín v KEG sudech na jednotlivé stáčírny a vinotéky zažívá v současné době neobvyklý boom.


Ty tam jsou doby, kdy se tímto způsobem nabízela vína stolní. Dnes je v nabídce pod značkou VINECO několik desítek druhů vín zahrnující škálu nejznámějších tuzemských, evropských ale i zámořských vín. Vážení přátelé vína , je to tady.


Výsledky Velkého frýštáckého koštu jsou zde! Hodnocení jsme rozdělili následovně: bílá suchá a polosuchá vína , bílá polosladká a sladká vína , růžová vína a červená vína. Hlasování bylo často velmi těsné a vína si šlapala tzv. Námi dodávaná sudová vína jsou každoročně kladně hodnocena na oblastních koštech vín a dokonce byla velmi příznivě hodnocena v soutěži Vinum Juvenale.


Komentář: Uvědomme si, že hrozny z Moravy jsou dnes ceněny ve výkupu částkou – Kč (dle cukernatosti) za kg. Na trhu jsme již let a máme spoustu zkušeností s prodejem vína. Nabízíme montáž výčepního zařízení na víno ZDARMA, vybavení vinotéky či restaurace.


Pokud Vám naše vína chutnají a chcete je nabízet dál svým zákazníkům, využijte tuto službu a ušetřete vstupní náklady na nákup a montáž výčepu. Všem našim zákazníkům nabízíme zápůjčku výčepního zařízení s kompletní montáží a servisem. Pro rozvoz našeho vína a ostatního zboží po celé České Republice máme zajištěnou vlastní autodopravu. V současné době můžete navštívit našich vinoték, kde prodáváme nejen naše sudová vína , ale i vína lahvová. Kvalitní sudová vína včetně montáže výčepního zařízení.


Jsme spolehlivý dodavatel sudového vína i lahvových vín pro vaši vinotéku či restauraci. K odběru dodáme zdarma i moderní výčepní zařízení , nainstalujeme a odzkoušíme. Nabízíme zaručenou vysokou kvalitu, dobrou cenu a široký výběr. K těmto postmixům doporučujeme instalovat i výčepní zařízení na sudová vína , (velice se osvědčílo)!


Dále koncentráty na vyrobu ledového čaje (citronový a broskvový) dodáváný taktež v Bag in Box. Například na sudová vína - výčepní zařízení Cobra se čtyřmi výčepní kohouty nebo výčepní zařízení umístěné na stěnu (elipsovité čelo sudu s dřevořezbou) se čtyřmi výčepními kohouty, chlazení, narážeče na nerez sudy, dřevěné stojany na lahvová vína , degustační sklenice s logem firmy. Bezkonkurenční cena výčepního kompletu na víno. Věnujeme maximální pozornost výběru kvalitních českých i světových červených a bílých vín a sektů. Naše firma provádí velkoobchodní činnost se sudovými víny už roků.


Za tu dobu jsme nasbírali spoustu zkušeností a proto si dovolujeme Vám nabídnout to nejlepší. Vaši provozovnu vybavíme výčepním zařízením, dodáme tlačný plyn a samozřejmě kvalitní sudová vína. Vinárna Na šikmé ploše.


Komplexní nabídka obsahuje vína suchá, polosuchá, polosladká i sladká. Distribuce a dovoz sudových vín jsou postaveny na pečlivě vybudovaných vztazích a prvotřídních obchodních kontraktech. I proto dokážeme vybrat a nabídnout ta nejlepší sudová vína. Plnící linka na víno 300. Linka je sestavena s vyplachovacím zařízením na láhve,plnícím sistémem s plnícími hlavami a uzavíracím zařízením na korkové uzávěry.


Popis produktu: CABERNET SAUVIGNON 5L - SUCHÉ - BAG IN BOX 5L Červené víno suché. Balení BAG IN BOX 5L - vlastní výčepní kohout.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения