pondělí 9. listopadu 2020

Tatramat eov 82 návod

Je mozne ji nejak upravit pro mensi prikon napr. Pravidla diskusí Nahlásit moderátorovi Stěžovat si na. Každopádně si můžete stáhnout návod , odkaz je v parametrech.


Konstrukce ohřívače vody topná spirála, zásobníkový Poloha instalace svislý (vertikální) Druh ohřevu elektrický Celý popis a technické parametry. Je nám líto, ale toto zboží se již n. Pro ohřívače s nerezovou přírubou je nutné zakoupit termostat pod.

Porovnání cen el ohrivac tatramat eov navod , srovnání cen el ohrivac. El ohrivac tatramat eov navod. Před uvedením do provozu si pečlivě přečtěte návod k obsluze, prohlédněte. To, že budu muset taky vymněnit těsnění pod přírubou je jasné, ale nevím. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Jmenovitý přetlak v nádrži (MPa), 6. Ohrievacie teleso bojlera s nerezovou prírubou. Overte si či máte nerezovú alebo smaltovanú prírubu! Vhodné vymeniť aj tesnenie príruby.

Podobné fráze: bojler tatramat eov tatramat bojler eovl bojlery tatramat eov ,. TATRAMAT - ohrievače vody, s. Manuál, který naleznete níže, doporučujeme přečíst než výrobek začnete používat. Dříve, než zahájíte provoz, si pozorně přečtěte tento návod a pečlivě jej uschovejte. EOV 1zařazen a spotřeba el.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Pre pohodlnú kontrolu aktuálnej teploty vody slúži indikátor teploty, umiestený na prednej strane vonkajšieho plášťa. Jednoduchá inštalácia : ovládanie a údržba,ergonomicky tvarované úchyty,ľahká manipulácia,jednoduché ovládanie pomocou otáčavého gombíka,ovládanie z prednej strany, od l 1 kompatibilita pri. Nejasný návod pro připevnění do předem určené výšky navíc limitované stropem.


Pro nasazení tělesa na držáky nutno počítat s rezervou od stropu cca 5cm, což. Elektrické a kombinované akumulačné ohrievače vody. Vůbec nezapíná a neohřívá vodu.


Můžete poradit, který komponent toto může zapříčinit a kde objednat náhradní díly? Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. This feature is not available right now.


Please try again later.

Produktovou řadu EOV Trend tvoří zásobníkové nástěnné elektrické ohřívače vody ve válcovém provedení. Náhrada za již nedodávanou pojistku BP16. Vnitřní nádrž ohřívače je opatřena speciálním vysoce kvalitním smaltem a následně vypálena při konstantní teplotě 850°C. Na této stránce je možné stáhnout ho zcela zdarma.


Podrobné informace o návodu naleznete níže. Jedná se o poměrně levný ohřívač vhodný do malých bytů, na chaty, chalupy apod. Jedná se o smaltovaný ohřívač válcového typu, který se na stěnu uchycuje ve svislé poloze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения