pátek 27. listopadu 2020

Vysokoteplotní silikonový tmel

Je vhodný pro těsnění motorů, převodových skříní, čerpadel a pro další a. Neutrální jednosložkový rozlivový tmel PROFI silikonový tekutý tmel s vynikající zatékavostí, samonivelací a vysokou teplotní odolností pro těsnění a lepení především ve strojírenství a elektrotechnice. Ochranné pouzdření elekrosoučástek, těsnění vývodů topných těles a úzkých spár, pružný ochranný nátěr smaltů a plechů. Silikonový vysokoteplotní těsnící tmel pro náhradu těsnění ve spalovacích motorech (včetně výfukových těsnění).


C, olejům, převodovým a hydraulickým kapalinám, mazivům. Tmel aplikujte vytlačovací pistolí přímo na předem očištěné místo, které chcete vytmelit nebo lepit. Tmel vytvrzuje vzdušnou vlhkostí na silikonovou gumu. Vysokoteplotní silikonový tmel (červené barvy). Stavební tmely a silikony BISON jsou známy svou kvalitou a zaměřením na speciální produkty.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Je odolný vůči olejům, glykol, a jiných chemických látek. Ideální jako těsnění odolný vůči vibracím a tlaku v moderních motorech. Všechny informace o produktu SILCO SWL Silikon vysokoteplotní 310g, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze SILCO SWL Silikon vysokoteplotní 310g. Jinak pro kamnářství pro těsnění a lepení spojů se užívá např. ROZSAH POUŽITÍ: Zejména je vhodný pro speciální těsnění kloubů a spojení okolo pecí, mikrovlnných trub, sporáků, kroužků, kanálů vypouštění tepla, komínů, tepelných štítů, krbů a pod.


DEN BRAVEN Gasket Sealant vysokoteplotní silikonový tmel 2ml. Jednosložkový acetátový silikonový tmel. Vytvrzuje vulkanizací vzdušné vlhkosti, vytváří trvale pevný, elastický spoj s vysokou tepelno. Sanitární acetátový silikonový tmel určený k těsnění spár vystavených zvýšenému působení vlhkosti v prostorách jako jsou koupelny, toalety, kuchyně apod.


Vhodný pro koutové spáry obkladů, kolem van, umyvadel, sprchových koutů, WC, apod. Trvale pružný tmel s dlouhodobou životností. Odolává plísním, barevně. Loctite 5- silikonový tmel 3g. Tepelně odolný silikonový tmel neutrální kompozice je odolný vůči teplotním rozdílům od -stupňů do 3stupňů.


Tato kvalita umožňuje použití tepelně odolného silikonového tmelu, a to nejen při konstrukci topných systémů. Látka je vhodná pro aranžování silnic, které zadržují horkou a studenou vodu. Silikonový tmel pro těsnění skříní motorů,převodovky a těsnění skříní průmyslových strojů. Aplikujte na těsnění kloubů a spojů, které jsou stále pod vysokou teplotou 2až 3stupňů.


Používá se hlavně pro průmyslové účely. Kategoricky nelze použít k léčbě kloubů, které jsou stále v kontaktu s benzínem. Tato tmely jsou k dispozici ve třech barvách: černá, červená, béžová. Skladevíce jak ks 11Kč.


Red RTV silikónový vysokoteplotné tmel 85g. Další slevy stavebnin na Kupi. Univerzální silikonový acetoxy tmel , odolný vůči plísním.


Voděodolný polyuretanový tmel vhodný pro použití v bazénech a nádržích na užitkovou vodu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения