pondělí 2. listopadu 2020

Zbraně diana

DIANA CB – Zbraně a střelivo České Budějovice. E-shop s loveckými a mysliveckými potřebami. Prodej, servis a oprava loveckých, airsoftových a plynových zbraní. Od té doby se neustále rozšiřovala produktová řada. S myšlenkou vyrábět vzduchovky pouze nejvyšších kvalit a parametrů, jak se ostatně na německého výrobce sluší, byla vždy po pár.


Samonabíjecí brokovnice pro sportovní vyžití.

Vypadá jako přerostlá M-16. Plastová pažba, weaver raily, stavitelná mířidla. Komisní zbraně , DianaLov. Kulobroková kozlice Sauer Sohn Levostranný r. Vzduchová puška DIANA model 4Magnum.


Exkluzivní vzduchová puška Diana mod. Magnum s pevnou hlavní, je napínána spodní pákou pod hlavní. Jsme odborníci na zbraně a střelivo.


Přibližně stejnou dobu se věnujeme střelbě na závodní úrovni, tomuto sportu rozumíme a rádi vám pomůžeme s výběrem.

Na zbrani vystříleno cca 6nábojů. Převážně leží v trezoru. Přidám Čistění, krabičku na náboje, 2ks pouzder na opasek za opasek.


Skříň na zbraně Diana Standard až na zbraně a bezpečnostním zámkem. Ráže 62x3 znehodnocený. Zbraně je možné vyzvednout pouze osobně na naší prodejně, kde se musíte prokázat platným zbrojním průkazem. Znehodnocená zbraň AKM 62x39.


Vybrané zbraně jsou prodejné pouze osobám starším let. Jen u nás zakoupíte spolehlivé a kvalitně zpracované střelné zbraně včetně střeliva a nezbytného příslušenství. Vážení zákazníci, internetové objednávky a zboží objednané na e-shopu je možné po předchozí domluvě na č. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Krátké ruční palné zbraně se dělí na revolvery, kde jsou náboje uloženy v otočném válci a pistole, které mohou být jednoranné, samonabíjecí či automatické. Krátké zbraně jsou určeny k ochraně jedince a majetku nebo ke sportovní a terčové střelbě. Nejlepší obchod pro myslivce a lovce s širokým sortimentem kvalitního zboží, který uspokojí potřeby i těch nejnáročnějších myslivců a dobrodruhů.


How to order Amitriptyline online without a prescription. Geco Diabolo Premarin generic order Revia canada buy Lisinopril cheap. Najdete u nás i trezory do zdi, také s doručením zdarma.


Volně prodejné zbraně , vzduchovky, flobertky,plynové pistole.

Nový Gamo Fast Shot je první opakovací vzduchovka schopná vystřelit 10krát za sebou, aniž by jste museli nabíjet. Reakcia na úplne najlepšie animácie na , toto sú fakt najlepšie , najvtipnejšie , najsmiešnejšie animácie aké som kedy videl. Som zvedavý na vaše reakcie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения