pondělí 16. listopadu 2020

Webové stránky na zakázku

Webové stránky na zakázku

Webové stránky na míru. Moderní design, snadná orientace návštěvníka a na míru funkční pro všechny požadavky klienta. Výborně se přizpůsobí každému zařízení s odlišnými velikostmi displeje a ve vyhledávačích webové stránky snadno k nalezení.


Jsme malá, ale dynamická firma. Ve spolupráci s našimi klienty jsme vytvořili desítky webových prezentací, šitých jim na míru. Specializujeme se především na projekty, týkající se umění, divadla a sféry veřejných služeb. Umíme postavit jednoduché a čitelné weby s ohledem na snadný a rychlý přístup k informacím, které hledáte nebo naopak chcete prezentovat.


Díky nízkým nákladům na provoz Vám můžeme nabídnout přijatelnou cenu za Vaše webové stránky. Vaše nové stránky si budou rozumět s počítačem, tabletem i mobilem. Rád vytvářím webové stránky podle Vašich požadavků. Pro backend používám PHP.


Nette, Symphony, Doctrine ORM. Držím krok a sleduji nejnovější trendy a tenchnologie. U větších projektů spolupracuji s dalšími kolegy a vytváříme týmy. Intuitivní uživatelské prostředí, jednoduchost použití, vysoká dostupnost a bezpečnost jsou při vývoji naše hlavní priority.


Následující volbou souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit. Tvožíme firemní, ale také osobní webové prezentace.


V dnešní době je důležité, jak se prezentujete na internetu. Ukažte, že máte čím zaujmout. WEBOVÉ STRÁNKY I ESHOPY. Víte, že potřebujete o osobní web nebo firemní či e-shop, ale netušíte co dál? Jestli máte na webové stránky extrémní nároky, jste tu správně.


Kategorii prémiové weby jsme vytvořili pro klienty, kteří se do vývoje webu nebojí investovat, protože o návratnosti této investice nemají nejmenší pochyby. Responzivní Design Jedná se o způsob stylování dokumentu, které zaručí, že zobrazení stránky bude optimalizováno pro všechny druhy nejrůznějších zařízení (mobily, notebooky, netbooky, tablety atd.). Spolupráce na nakódování landing page byla vynikající! Pan Putna od počátku skvěle komunikoval, zakázku doručil na čas a ve velmi dobré kvalitě, kterou můžete posoudit na adrese Profinaut. Všechny změny zparacovával velice rychle.


Webové stránky na zakázku

Doporučuji ke spolupráci. Můžeme účtovat do nákladů nebo jde o dlouhodobý majetek? A jak ho budeme odpisovat? Zabýváme se také tvorbou webových aplikací na zakázku , podle požadavků klienta. Jedná se nejčastěji o aplikace - systémy, které mají usnadnit a zpřehlednit jakékoliv procesy ve firmě, které se dají automatizovat či procesně zjednodušit.


Vytváříme e-shopy přesně podle vašich požadavků a napojujeme je na Váš účetním systémem, abyste mohli pohodlně prodávat na internetu. SEO - optimalizace pro vyhledávače. Být vidět na internetu ve vyhledavačích je v dnešní době hodně důležité, ještě důležitější než mít hezké webové stránky.


Webové stránky na zakázku

Kompletní webové stránky. Grafické zpracování webových stránek je unikátní, tedy vytvořené pro každý projekt dle potřeb a požadavků zákazníka. Naše systémy jsou korektně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения