pátek 30. října 2020

Tesneni pod hlavou octavia

Komprese motoru nadzvedava hlavu a tlačí vzduch do vodního okruhu proto jsou v lahvy bublinky. V tomto videu bych rád vysvětlil pár spekulací o prasklým těsnění pod hlavou motoru. Rád bych ukázal jak to lze poznat a jak se to projevuje. Pokud je to pro vás zajímavý napište. HOW TO Bring a Lawnmower Back From the DEAD.


Briggs and Stratton Motor: episode - Duration: 43:50.

Prasknuté tesnenie pod hlavou valcov sa však nemusí prejavovať len zmiešaním motorového oleja s chladiacou kvapalinou. Za určitých okolností totiž môže dochádzať k úniku týchto dvoch prevádzkových kvapalín von z motora alebo naopak dnu do spaľovacieho priestoru. DEEP CLEANING The Nastiest Car Ever! Complete Disaster Full Interior Car Detailing Transformation!


Můj dotaz ní, kolik takové těsnění stojí a kolik je reálná cena výměny, děkuji, Ludvo jedná se o oktavia r. A protože jde o specificky konstruovaný agregát, vyžaduje také výměna těsnění pod hlavou specialistu. Jinak se může stát, že těsnění vyměníte a za chvíli to budete dělat znovu. Rover třeba předepisoval při výměně použití nových šroubů hlavy válců (v tomto případě vlastně celého motoru).

Skoda fabia - praskly tesneni pod hlavou. MPI 8V vymena tesnenia pod hlavou. Kompletní rozborka vozu Škoda Octavia. To zanechává fridex svou. Výměna těsnění pod hlavou válce.


HLAVA VÁLCŮ A) demontáž 1. Začalo to někdy na začátku zimy, nevěděl jsem zda nestačí odvzdušnit okruh topení nebo něco dalšího. Je mi teda jasný že je to těsnění pod hlavou. Ahoj, chtěl bych požádat o radu. Chtěl bych se zeptat jestli by jste mi nemohli napsat nějaké orientační ceny výměny těsnění pod hlavou , včet. Zdar lidi, nevíte někdo kolik by stála výměna těsnění pod hlavou a výměna silentbloku na převodovce ve značkovém servise škoda?


Poškozené těsnění pod hlavou se poznat dá. Máš-li podezření na poškozené těsnění,dolij vodu do expanzní nádobky po okraj,nastaruj a pozoruj,jesli nevychází drobné bublinky. Jesliže ano,je těsnění v háji.


Kolik stojí výměna těsněné pod hlavou v neautorizáku-Fabie I. K tomu tesneni pod hlavou , nasi to ted taky resili, bylo to, myslim, za trojku. Potvrzuju stejnou castku, vcetne srovnani hlavy.

Kluci ale ta vodni pumpa byla v haji totalne. A taky sem tu vodni pumpu mel pred ocima a vymenit ji vazne museli. Ok, ctyrista usetrenych euro se hodi prece kazdymu, ze. Nez jsem dojel 30km do servisu, byl motor nejspis moc horky (podle budiku byla teplota zvysena, ale zdaleka ne v cervenem poli) a oddelal tesneni pod hlavou.


Takze jsem usetril 400. Nech si udělat nabídku v případně vhodném servisu. Materiálový náklad je, na výměnu těsnění pod hlavou , poměrně nízký. Ale výměna těsnění je spojena s demontáží ventilových rozvodů a hlavy, což je zdlouhavější a pak montáž zase je spojena rovněž s následujícím seřízením ventilů, což je trochu více práce.


Mám problémy a možné je to že spolu souvisí. Problém Nový chladič, nové čídlo termostatu, nové čídlo teploty na chladiči a poté i výměna termostatu a auto mi začne vařit na 110C a víš nedávno to vyvařilo a spadlo teď už to je pořád nahoře nevím jak dál ale voda v nádobě uniká a zabarvuje se. TDI KW má již delší dobu špatné těsnění pod hlavou , což se projevuje ztrátou vody při vyšších otáčkách motoru cca. Když jedu řekněmě předpisově,tak se neztratí ani kapka.


Ano u toho auta co mám v podpisu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения