čtvrtek 1. října 2020

Test střešních boxů

V této ceně se vám dostane výběru z většího množství střešních boxů. A to nejenom z pohledu velikosti, ale také barevného zpracování a tvaru. Některé boxy mohou dosahovat délky až 2centimetrů a šířky centimetrů. Objem se zvedá k hranici 4litrů a stejně tak i celková nosnost do cca kilogramů.


Test střešních boxů

Test a recenze nejlepších střešních boxů (“rakví”) na auto Střešní boxy na auta , často lidově nazývané poněkud morbidně „ rakve “, patří mezi vybavení, které oceníte především při cestování s různým sportovním vybavením, jako jsou lyže , snowboardy apod. Vybíráme: střešní boxy. Střešní box je užitečným pomocníkem, pokud chcete významně rozšířit úložný prostor vašeho automobilu. Střešní boxy výrazně zvyšují převozní možnosti auta – nabízejí obvykle od 3po více než 5litrů dodatečného objemu pro zavazadla (nebo místo až pro až párů lyží), přičemž převážené věci jsou skryté před zraky nežádoucích osob a zabezpečené zámkem. Experti německého autoklubu ADAC podrobili důkladnému testu desítku střešních boxů v cenovém rozpětí v přepočtu od zhruba tisíc do tisíc korun.


Posuzovali kvalitu zpracování, praktičnost a mnaipulace s boxem, bezpečnost a také vliv na spotřebu auta. Podívejte se, jak test dopadl. Materiál střešních boxů.


Bezpečný a odolný střešní box poznáte na první pohled i neodborným okem. Vždycky dbejte na to, aby byl vyroben z kvalitního plastu! Box by neměl být příliš těžký, protože by vám jeho váha značně zhoršovala manipulaci a uchycení ke střeše automobilu. Slabým místem střešních boxů je bezpečné zajištění zavazadel.


Ve srovnávacím testu, který vyzkoušel osm boxů různých značek, se v jednom případě ocitl náklad po simulované nehodě dokonce skoro na silnici. Srovnávací test vyzkoušel kvalitu a bezpečnost osmi střešních boxů. ADAC test střešních boxů - nejhorší z testu MAC Daytona Nejlépe v testu obstál nejdražší box Thule Dynamic 80 jehož české ceny startují kolem tisíc korun. V disciplínách bezpečností a obsluhy exceloval, špatně si nevedl ani v crashtestu, úplně ale propadnul v parametru provedení. Test autoklubů zkoušel kromě bezpečnosti mimo jiné také odolnost střešních boxů na osobní automobily při jízdě v dešti.


Autokluby testovaly Mnohým řidičům nestačí objem kufru jejich vozidla, a tak při cestách na hory nebo na dovolenou k moři rozšíří nákladovou kapacitu auta o střešní box. Testy střešních boxů byly koncipovány tak, aby byl daný box vyzkoušen hned v několika ohledech. Samozřejmě při testech došlo i na simulaci skutečné jízdy, kde došlo k prudkému úhybnému manévru, při kterém bylo měřeno, zda box udrží na svém místě.


Pozitiva střešních boxů. Výběr střešního boxu není limitován značkou ani stářím vašeho automobilu, lze jej připevnit na střechu jakéhokoli vozu, který disponuje střešními nosiči s roztečí příčníků minimální centimetrů a odpovídající nosností. Tomuto požadavku vyhovuje většina běžných automobilů. Achillovou patou střešních boxů je způsob upevnění nákladu.


Potvrdil to srovnávací test autoklubů. Nárazové zkoušky ukázaly, že v některých případech mohou při velkém zatížení popruhy. Zaměřte se na kvalitu, profesionální a zkušené výrobce z oboru, se kterými se pojí zvýšená bezpečnost a dlouhověkost střešních boxů.


Německý autoklub ADAC i letos posuzoval bezpečnost nejprodávanějších střešních boxů. Technici autoklubu se zaměřili na čtyři disciplíny. Prohlašuji, že v souladu se zákonem č. Na netu je myslím od ADACU test boxů , také v některém starším čísle magazínu SNOW nebo Ski byl článek. Nejhůř tam dopadly ty s rychloupínáním, ty uletěly ze střechy už i při prudkém zabrždění! Střešní boxy se montují na příčné střešní nosiče, takzvané příčníky a poskytují uzavřený úložný prostor až pro 6l nákladu.


Umožňují převážet zavazadla, lyže, dětské kočárky a další vybavení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения