úterý 13. října 2020

Venkovní informační cedule

Cedulky jsou tisknuté kvalitními materiály se zvýšenou odolností proti UV záření. Výhodou je nízká cena, exkluzivní vzhle možnost libovolné úpravy a rozměru. Potřebujete-li cedulku pro domácnost, kancelář, firmu, nebo na jiný účel, jste zde správně. Firemní informační cedule , informace o sídle firmy. Informační směrová cedule s 3D nápisem.


Venkovní informační cedule

Univerzita Pardubice, označení operačního programu. Všeobecná nemocnice Náchod (samolepicí nápis) 1a13Ak. Povrch je lakovaný, lesklý a velmi hezký. Navíc značení firmy musí splňovat živnostenský zákon.


Většinou jde o venkovní značení, ať už přímo na budově nebo před ní, nebo lze toho využít u informační cedule i ve větším areálu. Naše firma se zabývá dovozem a prodejem prostředků vizuální komunikace, jako jsou magnetické kancelářské tabule, křídové tabule pro restaurace a obchody, stylové A-stojany Dodáváme vnitřní i venkovní vitríny nejvyšší kvality za nejlepší ceny. Cena informační tabule se odvíjí od částí, které můžeme zrealizovat i samostatně. Konstrukce infotabule Dřevěná konstrukce, kotvicí prvky, sendvičová informační deska včetně tisku od 12.


Venkovní informační cedule

Grafické práce Grafické práce, úprava a korektura textů, mapa, foto, příprava a zajištění tisku od 1. INFORMAČNÍ PROSKLENÉ VITRÍNY. Uzamykatelné vnitřní i venkovní vitríny umožňují poskytování neustále aktuálních informací bez rizika ztráty. Zadní stěna vitríny je vyrobena ze mm silného plechu a je lakována speciální popisovatelnou barvou. K přichycení informačních letáčků lze jednoduše použít magnety. Nabízíme reklamní cedule a tabule ve variantách, které se liší použitým podkladovým materiálem a povrchovou úpravou.


Ve všch případech je tisk realizovaný ve vysoké kvalitě 7DPI a volitelně opatřen ochrannou vrstvou laminace v lesku nebo matu. Nabízíme kvalitní venkovní vitríny s magnetickým povrchem, na který se připevňují papíry pomocí magnetů. Venkovní vitríny můžete zavěsit na zeď nebo je pomocí sloupků zabetonovat nebo přikotvit k. Právní omezení venkovní reklamy. Venkovní reklama podléhá v obecné rovině identickým právním regulacím jako jakákoliv reklama televizní, rozhlasová nebo tisková uveřejněná například v celostátním deníku.


Venkovní informační cedule

Speciální omezení věnovaná pouze venkovní reklamě nejsou soustředěna do jednoho právního předpisu, ale. Venkovní neboli outdoorová reklama je v dnešní době stále velmi účinný nástroj, jak zaujmout potencionální zákazníky. Specializujeme se na výrobu polepů prodejen a kanceláří, které je možno doplnit světelnou 3D reklamou či vlajkami a mušími křídly.


Cedule s řezanou grafikou Pokud chcete zvolit levnější variantu, než gravírované cedule , pak jsou tady cedule s řezanou grafikou. Tyto cedule jsou polepeny kvalitními sedmiletými foliemi, které garantují barevnou stálost a kvalitu po dobu let. Výhodou cedulí s řezanou grafikou je jejich „variabilita“ a snadná výměna. Cedule , které reprezentují vaši firmu, většinou na nich naleznete adresu, telefon, webové stránky apod.


Reklamní a informační cedule. Cedule sloužící k popisu a orienantaci v budovách apod. Na výběr několik rozměrů tabulek.


Venkovní plechové cedule z hliníku pro Vás vyrábíme dokonce s 5-letou zárukou! Výroba cedule do interiéru není materiálově omezena a lze použít libovolný materiál. Pokud jste si vybrali některý z níže uvedených materiálů, kliknutím na obrázek se Vám zobrazí podrobnější informace a fotografie. Výběr realizovaných zakázek zhotovených firmou Gramon print s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения