středa 19. srpna 2020

Tatramat eov 80

Tatramat eov 80

Charakteristika ohřívače: Úspornost a nízká energetická náročnost - mm tepelná polyuretanová izolace. Už z názvu vyplývá, že jeho objem je l, což je poměrně nízká hodnota a hodí se hlavně do malých domácností s jedním, maximálně dvěma členy. Výrobek má ve srovnání s dalšími srovnávanými. Produktovú radu EOV tvoria zásobníkové nástenné elektrické ohrievače vody v okrúhlom vyhotovení. Sú jedinečné svojou kvalitou, dizajnom, vyhotovením, špičkovými dizajnérmi i svojimi prevádzkovými vlastnosťami.


Vďaka najmodernejším technológiám, postupom a know-how využitým pri vývoji týchto ohrievačov vody bolo možné extrémne znížiť spotrebu el. Produktový rad EOV Trend tvoria zásobníkové nástenné elektrické ohrievače vody v okrúhlom vyhotovení. Vnútorný kotol ohrievača je smaltovaný špeciálnym vysokokvalitným smaltom a následne vypálený pri konštantnej teplote 8°C.


Voda je ohrievaná ohrievacím telesom s výkonom kW. Pomocou otáčavého regulátora teploty je možné plynulé nastavenie teploty od 7°C. Elektrický zásobníkový ohřívač vody o objemu litrů, určený pro svislou instalaci. Vnitřní nádrž ohřívače je opatřena speciálním vysoce kvalitním smaltem a následně vypálena při konstantní teplotě 850°C.


Tatramat eov 80

Produktovou řadu EOV Trend tvoří zásobníkové nástěnné elektrické ohřívače vody ve válcovém provedení. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Tatramat EOV od 21€ - Heureka.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Elektrický akumulační tlakový ohřívač vody je ideální pro efektivní ohřev vody v domácnostech a různých sociálníc. Nepřehlédněte související služby.


Tatramat eov 80

Přidat do oblíbených Skladem. Montáž bojleru včetně dopravy, snížená sazba DPH 1. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Smaltovaná topná příruba s trubkovým měděným tělesem zajišťuje přímý. Elektrické ohřívače vody produktové řady EOV jsou jedinečné svou kvalitou, designem vytvořeným špičkovými designéry, i svými provozními vlastnostmi.


TATRAMAT elektriniai pakabinami ir pastatomi, apvalūs ir kvadratiniai vandens šildytuvai, boileriai patogiausias ir paprasčiausias vandens pašildymo būdas. TATRAMAT EOV elektrinis vertikalus pakabinamas vandens šildytuvas litrų. Ohřívače vody) Hodnocení produktu: (recenzí). Zásobníkový elektrický ohřívač vody s objemem l Celý popis a technické parametry. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává.


Tatramat eov 80

Věříme ale, že si vyberete nový model ↓ Do porov. Nyní přichází na trh s novinkou. Jedná se o elektrický tlakový ohřívač vody EOV Tren který vám poskytne teplou vodu všude, kde ji budete potřebovat.


Tovar expedujeme kuriérom pri platbe kartou alebo prevodom. Viac v sekcií kontakty. Chcete vedieť, či je cena 1€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Naši pracovníci se Vám budou snažit co nejdříve.


Tyto válcové elektrické ohřívače se umisťují na zeď.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения