čtvrtek 27. srpna 2020

Taška na víno

Taška na víno

Taška na víno patří mezi nejoblíbenější druhy papírových tašek. V naší nabídce najdete různé druhy tašek od strojních s krouceným uchem za bezkonkurenční ceny po nejluxusnější tašky s bavlněným uchem a vyztuženou vrchní částí i dnem. Jako materiál na dárkové tašky na víno se často používá papír nebo speciální plast, který je již naštěstí, alespoň v tomto ohledu, na ústupu. Kromě vyšší únosnosti a působivějšímu designu mají látkové tašky oproti jiným materiálům výhodu v tom, že jsou odolné proti vlhkosti a dají se v případě potřeby vyprat.


Papírová taška na láhev vína - s okénkem, červená. Praktické papírové tašky na víno pro rozdávání vašim zákazníkům. V nabídce máme různé krabice na víno , tašky na pivo i krabice na pivo.


Velké množstevní slevy, snadná ON-LINE kalkulace, rychlý potisk tašek. Taška papírová na víno VP kraftová BORDO, výhodné balení - balení 1ks. Cenově výhodné balení, kvalitní elegantní dárková taška na víno v bordové barvě.


Taška na víno

Taška je vyrobena z pevného kraftového papíru, uvnitř vložen bílý hedvábní papír, pletená textilní ouška v bílé barvě. Na vyzdvihnutie tovaru budete vyzvaní mailom alebo telefonicky našimi asistentkami. Pri preprave tovaru prostredníctvom špedičných a kuriérskych služieb sú dočasne pozastavené platby na dobierku (v hotovosti). Zaplatiť môžete kartou alebo na zálohovú faktúru.


Látková odnoska na víno. Navínko – elegantní způsob, jak si odnést lahví vína. Hodnocení produktu: (Velmi dobrý) recenze. Papírové tašky na víno patří k oblíbeným dárkovým obalům.


V našem e-shopu máme papírové tašky na víno ve velikostech pro jednu až šest lahví. Zajímavé jsou také barevné a materiálové kombinace. Tašky na víno lze také potisknout vhodnou technologii. Oblíbené jsou také papírové tašky na víno s vánočním motivem. Ponuka papierových tašiek v luxusnej úprave pripravených na branding.


Ak preferujete textil, tak práve pre Vás sme pripravili kategóriu textilných tašiek v mnohých prevedeniach a typoch materiálu, z ktorých si určite vyberiete tú pravú. Tašky bez tisku expedujeme okamžitě, skladové tašky s tiskem už od jednoho týdne, expresně i dříve a zakázkově vyráběné tašky na míru pak od dvou týdnů. Pokud si přejete prezentovat svou firmu či obcho u nás jste správně. Tieto pekné bavlnené tašky na víno urobia vašim klientom zaručene radosť. Ekologicky sa dá baliť aj víno alebo alkohol.


Zároveň nezaťažujú životné prostredie. V ponuke máme tašky s krúteným papierovým uchom a šnúrkovým uchom - laminované aj ekologické papierové. Možnosť výroby vlastného rozmeru pri laminovaných a taškách s textilným uchom.


Tašky z naší nabídky jsou určené nejen pro obchodníky s vínem, kteří tašky nakupují jako odnosné nebo dárkové. Ale také jsou naše tašky na víno určené firemní klientele, která tašky využívá jako reklamní a dárkové. Ideální pro předání dárku.


Taška na víno

Menší i větší dárkové tašky na víno na jednu až láhve nebo drobné dárky. Darujte láhev vína v kvalitním obalu a ušetřete tak obdarovaného strachu, že láhev rozbije. Nabízíme dárkové krabice na nebo lahve vína nebo levnější papírové tašky na víno. Pokud je posíláte poštou, zabalte je do přepravních obalů na víno. Dárkové obaly slouží k osobnímu předání.


Darčekové tašky na víno v luxusnom alebo ekonomickom prevedení. Majú pevné dno a sú vhodné pre väčšinu fliaš na víno a destiláty vrátane klasických fliaš na šampanské. Vybrať si môžete luxusnú laminovanú tašku, ktorá má tkané.


Taška na víno

Vyberte si papírové tašky pro prodej a propagaci za NÍZKÉ ceny, ON-LINE kalkulátor potisku papírové tašky. Kvalitní elegantní dárková taška na víno v bordové barvě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения