pondělí 31. srpna 2020

Výměna kompresoru lednice

Opravujeme chladničky a mrazničky všech značek. Opravy můžete nejrychleji objednat na našem pohotovostním telefonním čísle. V případě že oprava není provedena. Při opravách účtujeme na celém území Prahy jednotné jízdné ve výši 2korun za jednu opravu. Nijak, leda ak kúzelník.


Výměna kompresoru lednice

Ako môžeš mať extra funkčný kompresor tak uskladnený, aby bol plný média a ešte k tomu zablendovaný? Zlatý Internet, tu sa dejú veci, to nevymyslíš, ani nadrbaný pod parou jak čík. Lednice běží non-stop, vůbec se nevypíná a přesto nechladí. Výměna kompresoru lednice Bosch Stav. Prosím o výměnu v co nejkratším termínu.


Obě opravy by vám servisman měl být schopen udělat na místě, ovšem oprava kompresoru může být dražší. Příčiny mohou být dvě: málo chladiva, nebo vadný kompresor. Dobrý den, mám rozbitý kompresor u lednice Bosch.


Tyto komponenty jsou poháněny kompresorem , který působí jako motor pro chladničky. Pokud nesvítí tak termostat místo aby zapínal a vypínal kompresor tak zapíná a vypíná světlo, dráty musíte přepojit. Tak asi takto,technická prohlídka se vyplatí.


Chcete-li vyměnit motor, musíte důkladně znát princip chladničky, abyste mohli správně diagnostikovat poruchu a věnovat pozornost značkám. Před zahájením práce se seznamte s technologií zařízení, hlavními příčinami selhání motoru a. Ještě jsem se s tím nesetkala. Připojte potrubí k novému kompresoru našroubování trubky na kování na kompresoru. Jaké jsou výhody, nevýhody, máte s tímto zkušenost?


Vyměňte všechny díly vyjmuté z lednice , aby přístup k. Naneste pájku na spoj potrubí a kompresoru tvarovkou a teplo spoje rovnoměrně s pochodní pohybem plamene hořáku pomalu sem a tam přes kloub. Jinak na dálku těžko říct přesně. Ale pokud by se potvrdila závada aparatury, tak se oprava nevyplatí.


Případná výměna kompresoru a naplnění chladivem, bude téměř srovnatelná s nákupem nové ledničky. Navíc nové lednice bývají úspornější na spotřebu energie, tak se to vrátí. Pokud má lednice osvětlení, tak se podívejte zda svítí světlo když otevřete dveře nebo ne. Je tohle opravdu normální?


Po zapnutí kompresoru je cca minutu běžný zvuk a pak začne postupně bublat a to bublání zesilovat. V noci je to slyšet i při zavřených dveřích. Potřebuji, aby mi ještě pár měsíců vydržela, než budu mít uplně jinde uplně jinou ledničku.


Plyn nechci do toho auta montovat, jenom prenosnou lahvi pro grilovani, proto sem LPG lednici hnedka zavrhl. Absorpcni lednice znam z praxe a jsou to zrouty energie a schladit tam vetsi objem piv( ) je problem. Lednice , které jsou vyšší energetické třídy, bývají zpravidla o něco dražší, ale oproti levnějším modelům mají výrazně nižší provozní náklady.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения