pondělí 11. ledna 2021

Výkup gramofonových desek ostrava

Vykoupíme naprosto všechny gramodesky (žánry, interpreti ani stav nerozhodují). Jsme největší bleší trh a bazar v Ostravě. Zamlouvá-li se vám představa vyklízení staré půdy a objevování dávno ztracených pokladů, jste na správném místě. Na našem bleším trhu najdete vše od starých kazet, gramofonových desek , fotoaparátů, obrazů, hodinek, hraček, nábytku a různých dekoračních předmětů.


Momentálně vykupujeme gramofonové desky převážně od zahraničních interpretů. Z domácí scény pouze Jazz, Progressive Rock, Punk, Alternativa. Vykupuji vinylové sbírky. Výkup gramofonových desek. Mám zájem o LP desky, singly, alba i kompilace.


Rock, pop, elektronickou hudbu, mluvené slovo i klasiku. Máte doma gramodesky anebo jiné hudební nosiče a již je nepotřebujete? Místo vyhození vám Vinylio nabízí jejich rozprodání anebo odkup. Co pro někoho může být odpa popřípadě nepotřebný kus, pro jiného může být ještě užitečné.


Bazar a antik gramofonových desek - výkup a prodej LP desek Praha Vykoupíme Vaše gramodesky za nejlepší ceny! Přineste Vaše gramodesky do naší kamenné prodejny na Praze 1. Desky oceníme na místě a rovnou vykoupíme. Pro větší sbírky přijedeme k Vám domů. Prodej plakátů, placek, přívěsků a dalšího doplňkového zboží. Informace o e-shopu včetně katalogu ke stažení naleznete ZDE.


Tituly oblíbených interpretů za co nejnižší ceny. Prodej a výkup gramofonových desek všech žánrů. MILLI VANILLI - All Or Nothing - The U. Desky ještě mohou někomu udělat radost, připadně doplnit sbírku. Přijedeme, volejte prosím tel.


Výroba C DVD a vinylových desek Malonákladový digitální tisk Audiovizuální služby Technická podpora Kdo jsme E-shop Kontakt KDE NÁS NAJDETE Ragtime Records, s. Pro informace týkající se výkupu Vaši vinylové sbírky nás kontaktujte od pondělí do pátku mezi 12. Ceny výkupu se pohybují v průměru od -czk do 10-czk. Skladování vinylových gramodesek Gramofonové desky skladujeme v suchém místě při pokojové teplotě ve vertikální poloze, ideálně ve speciálních plastových vnějších obalech, které zabraňují poškození obalu desky. Prodam špičkový gramofon od amerického výrobce VPI Industries, nutno.


Tyto hodiny vymezené pro výkup knih by antikvář měl mít napsané na. Prodám kusů hodnotných předválečných šelakových gramofonových desek na 78. PC sestav, montáž počítačů.


Burza gramofonových desek (LP),Česká Republika has 9members. Antikvariát Knihkupectví Trutnov: nabízí prodej a výkup antikvariátních i nových knih, nových dřevěných kostek, pohledů, gramofonových desek , bankovek -notafílie a mincí -numismatika, řádů a odznaků –faleristika, starých i nových map, starých dokumentů a dokladů, jízdenek, reklamních tisků, plakátů, svatých. Zadejte interpreta, název alba nebo název skladby. Vyplněním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem zodpovězení mého dotazu. Najdete zde časopisy, mapy, noty, staré tisky, … Přidat firmu do hromadné poptávky.


Prodej knih, gramofonových desek , pohledů, grafiky a obra.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения