čtvrtek 28. ledna 2021

Zátkovačka na korky

Popis produktu:Jednoduchá zátkovačka na korkové zátky standartních rozměrů. Zátkovačka proto není vhodn. V nabídce má ale i korky od dalších renomovaných výrobců (BOUCHON, OHLINGER, CORK JANOSA). Syntetická (plastová) zátka si našla cestu do vinných sklepů již před několika lety.


Přírodního korku ve světě ubývá, je třeba hledat. Provádíme analýzu hroznů, moštů a vín dle SZPI. Krátká ukázka práce s ruční zátkovačkou na lahve. Huge Cedar Trees Felling Climbing with Chainsaw Machines! Dangerous Tree cutting down skills - Duration: 11:33.


Brzo i lako zatvara staklene flaše svih veličina. Pogodan za zimnicu, vino i ostalo. Patent firme Metalpres iz Zaječara. Ruční stojanová zátkovačka korunkových uzávěrů, vhodná pro rychlé uzavření lahví korunkovým uzávěrem.


BS vinařské potřeby jsou výhradní zástupce společnosti CORK CUPPLY (Portugalsko) v ČR. Korunkové zátky bílé - 100ks. Princip je stejný jako u zátkovaček na standardní korky. Vitokonex- vinařství,výčepní technika,jezírka.


Poloautomatická stojanová zátkovačka na korkovou zátku- model MINI. Korkový zátkovač lahví vína Fruity ECO – páková stojanová zátkovačka lahví na korkové zátky, univerzální korkovací stojanové zařízení na zátkování láhví na víno, láhve na šumivé víno a pivní láhve korkovými zátkami. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Pohodlné a stabilní uzavírání s automatickým blokováním zátkovací hlavy. Korkovací hlava je vybavena čtyřmi hladkými čelistmi. Mohou být použity syntetické nebo přírodní korky o průměru 2 2 26mm. Na přání mohou být použity také korky o průměru 28mm.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Náš sortiment je pripravený k okamžitému odberu alebo prípadnému objednaniu.


Tešíme sa na Váš nákup! Rozdíl je pouze v průměru zátkovaného korku (max. O 3mm). Poznámka: Fotografie je pouze ilustrativní. Prozkoumejte nástěnku „Vínové korky “ uživatele mvysatova na Pinterestu.


Podívejte se na další nápady na téma Vínové korky , Korek a Dekorace. Mechanická zátkovačka Grifo na zátkovanie sklenených fliaš korkovými zátkami do priemeru mm. Rôzne druhy zátkovačiek, uzatváračiek na všetko na čo sú len treba. Predaj vinárskych potrieb online.


Všetko potrebné pre Váš vinohrad a výrobu vína.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения