úterý 19. ledna 2021

Žehlení prádla praha 9

Naše prádelna se zabývá praním prádla bezfosfátovou technologií, mandlováním, žehlením na lisu a sběrem textilu pro chemické čištění. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. Praní - žehlení prádla a košil. Doprava po Praze zdarma! Zbavte se starostí se zmuchlaným prádlem, nechte si vyžehlit od Ironing Ladies.


Zároveň pomáháte ženám, které jsou handicapované na trhu práce. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Svěží prádlo, Rychločistírna Jitka, Rychločistírna Jitka,. Vysočany našeho dětství a ještě starší Nejen pradávná minulost, poznávaná v archeologických odkryvech, ale i ta, jejíž pamětníci jsou dosud mezi námi, může obsahovat údaje o dění, které je dnes již těžko pochopitelné. Jako doklad poslouží i výstřižek novin starý jen několik málo desítek let. Všechny ceny jsou uvedeny bez DPH ( ). Není-li uvedeno jinak, jedná se o cenu za ks.


Za knoflíky a zipy neručíme. Firma nabízí praní prádla pro soukromé osoby i firemní zákazníky, zajišťuje také ruční žehlení a skládání prádla včetně svozů a rozvozů vlastní dopravou. Zabýváme se praním prádla bezfosfátovou technologií, mandlováním, žehlením na lisu a sběrem textilu pro chemické čištění.


Není třeba potýkat se s rostoucí hromadou vypraného prádla a hledat po večerech volný čas pro plnění dalších povinností. Ušetřete čas, námahu a přenechte žehlení prádla nám! Jediné, co potřebujeme je vaše žehlička a žehlící prkno. Vyber si z našeho seznamu a oslov pomocníka podle vlastních požadavků.


Dobrý den, vypadla nám paní na žehlení a drobný úklid. Potřebujeme cca 1xza dní. Aktuálně bychom potřebovali vyžehlit koš prádla. Praha , žehlení prádla. Na výběr máte paní na úklid s ověřením či recenzemi.


Vyzvedneme Vaše špinavé prádlo a vrátíme Vám ho čisté a vyžehlené. Jsme rodinná firma, specializující se na úklidy domácností, bytových domů a menších kanceláří. S maximální pečlivostí provádíme jednorázové i pravidelné úklidy po celé Praze a okolí do.


Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Kontaktujte nás Navigovat. Relaxační lázeň nohou, Rochova sůl, spa mokrá či kombinovaná. EHLÍM ZA VÁS Nebaví vás žehlení nebo jednoduše nestíháte žehlit? Vaše prádlo se samozřejmě nedostane do kontaktu s cigaretovým ani jiným kouřem. Milujeme čisté věci, vůni čerstvě vypraného prádla , rádi se necháme hýčkat nadýchanými ručníky.


Nabízím žehlení vašeho prádla u mě doma. Firmy (nalezeno 1firem). Pro klienti je k dispozice zdarma uschovná zavazadel, b ezdrátové připojení na Interne t, dále za poplatek místnost na žehlení prádla. Máte u nás možnost využít služby malého studia osobní péče a hygieny “Hýbaní a poznání”.


Ve studiu jsou prováděny poradenství, individuální cvičení a masáže zaměřené na. Dále strojové čištění podlahových ploch, praní a žehlení prádla , úklid po párty, údržba zahrady.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения