pondělí 15. března 2021

Zbraně a střelivo prodej

Informace k omezení maloobchodního prodeje: Na základě nařízení vlády ČR je přerušen maloobchodní prodej od 16. Prodej zbraní, veškerých loveckých potřeby, střelivo , nože, luky, kuše a další. Naleznete u nás také vzduchovky, flobertky, perkusní zbraně jako pušky. Agregovaná nabídka střeliva do palných zbraní z nabídky partnerských obchodů.


Střelivo je určeno výhradně pro držitele zbrojních průkazů příslušných skupin. Jedná se o prodej zbraní, puškařství, kamenné prodejny, army shopy i e-shopy.

Můžete se tak těšit na pestrý výběr zbraní od těch sběratelských přes vojenské až po služební, nože, dalekohledy, oblečení, střelivo a další. Revolvery Holek mají rám z lehké slitiny. Díky své nízké hmostnosti jsou vhodné pro celodenní nošení. Jsou ekonomickou volbou kvalitní zbraně pro. Na základě našich zkušeností ze služby u ozbrojených složek a konzultací s odborníky sestavujeme nabídku palných zbraní vhodných pro osobní ochranu a sportovní střelbu.


Střelivo Brokové střelivo Cvičné náboje Krabičky na střelivo Malorážkové střelivo Pistolové a revolverové střelivo. Další zajímavostí je možnost, vyzkoušet si zbraně ještě před tím, než si je pořídíte. Opravdu, zajedeme s Vámi na střelnici a budete si moc v praxi zbraně vyzkoušet, zda Vaše rozhodnutí je správné.


V katalogu je každá zbraň krásná, v rukách už tomu tak být nemusí.

Nabízíme prodej zbraní a střeliva známých značek. ZBRANĚ - databáze zbraní, prodej zbraní, bazar zbraní, střelivo , střelnice, zbrojní průkaz. Střelivo do palných zbraní - ráže, komerčně dostupné střely a náboje. Srovnávač cen a dostupnosti nábojů. Přihlašte ke svému účtu v systému ZBRANE.


DOPLŇKY A STŘELIVO RELOADING ZBRANĚ , KTERÉ NEDRŽÍME SKLADEM – DO dní. Upozorňujeme, že v souladu s platnou legislativou v ČR nelze zasílat poštou ostré zbraně , střelivo a některé další vyjmenované výrobky (skupiny A,B a C). Rádi vás uvítáme, osobně, na naší prodejně v Novém Jičíně. Zbraně si můžete v klidu „ochytat“.


Nejlepší obchod pro myslivce a lovce s širokým sortimentem kvalitního zboží, který uspokojí potřeby i těch nejnáročnějších myslivců a dobrodruhů. Provozovatel serveru ZBRANE. V naší prodejně v Rohatci také nakoupíte lovecké zbraně tuzemských i zahraničních značek, doplňky a oblečení.


Zajišťujeme prodej a on-line prodej potřeb pro lov a myslivost. Prodáváme zbraně , střelivo , dalekohledy, puškohledy, noční vidění, myslivecké oděvy, obranné spreje, trezory a kufry na zbraně , vábení a vábničky. Zabýváme se především výrobou montáží na zbraně , puškařskými pracemi, prodejem zbraní, prodejem náhradních dílů, střeliva, puškohledů, ale i služby s tím spojené, a to zejména nástřel zbraní, montáže, úpravy, renovace.


Dále dalekohledů i prodejem nočního vidění. V následující příloze najdete přehled skladových zásob, které nabízíme ve velmi výrazné slevě na prodej. Bude se jednat o tisíce různých položek širokého záběru, tak jsme s nimi za těch let obchodovali a nachází se k okamžitému odběru.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V naší nabídce najdete zbraně , krátké, dlouhé, kulové, brokové i malorážkové od různých výrobců a značek …. A kdyby vás nezaujali zbraně nové, máme v nabídce i levnější zbraně – komisní prodej – komisní zbraně.


Nabídka volně prodejných zbraní, vzduchovek a plynovek značek Umarex, Gamo a Ekol. Prodej luků a kuší Bear a Tenpoint replik či pyrotechniky a ohňostrojů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения