středa 10. března 2021

Zásobník na papírové ručníky zz

Zásobník na papírové ručníky zz

Po umytí rukou nejlépe tekutým mýdlem si utřete ruce do jemného papírového ručníku a předcházejte pokapání podlahy na toaletě. Zásobník na papírové ručníky ZZ - imitace dřevo. Tork Matic zásobník na ručníky v roli s intuition senzorem - nerez. Modifikátor variant cen.


Zásobník na papírové ručníky zz

Prodejní cena se slevou. Udělejte dětem radost a pořiďte jim tyto krásné zásobníky s dětským vzorem. TORK pro personální hygienu a profesionální úklid veřejných prostor s výrobky ECOLAB, TASKI a CORMEN. Hygiena, komfortní užívání a moderní design. Nástěnný zásobník na papírové ručníkyZZ v rozměru 23x25cm, případně univerzální i pro jiné rozměry a skaldy.


Vyroben je z bílého ABS plastu se světle šedou základnou. Má elegantní vzhled a při malých rozměrech je schopen pojmout až 4ks ručníků. Kancelářské potřeby - internetový velkoobchod s garancí dodat kancelářské potřeby zítra nebo zdarma po celé ČR. Kancelářský nábytek, kancelářský papír, kancelářská technika, občerstvení a drogerie až do vaší kanceláře!


Zásobník na papírové ručníky zz

Papírové ručníky u umyvadel jsou nutností, ale nemohou se válet jen tak. Z naší nabídky zásobníků na papírové ručníky si určitě vyberete svého favorita, který bude ozdobou každého prostoru. V širokém sortimentu naleznete zásobníky a boxy jak na.


ZZ - střední ( na cca balíčku ručníků) materiál: odolný ABS plast barva: bílá Čiré okénko pro kontrolu náplně. Uvnitř zásobníku redukcí lze nastavit požadovanou velikost ručníku = zásobník je na všechny druhy ZZ ručníků! Lze montovat na vruty i. Trvale dbáme, aby zboží bylo v nejvyšší kvalitě. V klidu si najděte zásobník na zz ručníky za nejnižší ceny a nebo zásobník na zz ručníky pro pohodové oslavy, párty a další akce. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Jednorázové papírové ručníky pro multifunkční využití - vysoce hygienické, vynikající absorpce, ekonomicky výhodné, recyklované, natural, šedé, bílé, zelené. V roli - 1vrstvé, 2vrstvé, perforované i neperforované, různý návin (až 3m - TORK MAXI), s dutinkou i bez, s vnitřním odvíjením. Vysoce elegantní zásobník na ZZ skladané papírové ručníky vyrobený z jednoho kusu nerez oceli (lisováním). Zadní strana zásobníku, která přiléhá na stěnu, je vyrobena z odolného plastu. Po návštěvě toalety by si každý v rámci hygieny měl opláchnout a osušit ruce.


Proto je třeba, aby byly přítomné zásobníky na papírové ručníky , které vypadají stylově, elegantně a jsou oproti látkovým daleko hygieničtější. Simex zásobník na papírové ručníky ZZ Maxi Exclusive. HOTELOVÝ PROGRAM Nabízíme kvalitní hotelový program koupelnových doplňků, který je designem a hlavně svojí odolností vhodný pro všechny typy veřejných prostor.


Automatické zásobníky na jemné papírové ručníky. V této kategorii naleznete všechny druhy běžných papírových ručníků a utěrek pro doplnění Vašeho zásobníku - rolované, typ ZZ , nebo pevnější utěrky. Pevný ABC plast, průhledové okénko.


Náhradní plnění je optimální způsob, jak plnit podíl zaměstnanců OZP povinný pro zaměstnavatele s více než 25-ti zaměstnanci. ABS – vybavený průhledným plastovým průzorem umožňujícím kontrolu množství ručníků v zásobníku, v barvě modré – reduktor umístěný ve spodní části. V nových zásobnících Tork se snoubí ruku v ruce design a funkčnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения