pátek 5. března 2021

Značení mikroúderem

Experienced Designers of Sensory Rooms. Bespoke Designs Available. Bubble Tubes, Fibres, Projectors and More. Pokud potřebujete mikroúderem značit menší výrobní sérii, kvůli které by se vám nevyplatila investice do mikroúderového systému, můžete s výhodou využít naší služby značení mikroúderem na. Naše firma dodává mikroúderové a rycí značící stroje firmy SIC Marking, které mohou značit přímo na výrobek.


Značení mikroúderem a rytím Stroje značící mikroúderem, to je ideální technologie pro Vaše potřeby značení. Způsob značení je velice podobný klasickému značení úderem. Tato technika značení přínáší veliké možnosti v oblasti trvalého značení, at‘ už se to týká značení. Hloubka bodů je programovatelná. Mikroúderové značení je trvalé, nepadělatelné a flexibilní.


Příslušenství pro značení mikroúderem. Na našich webových stránkách naleznete veškeré příslušenství pro značení mikroúderem. Jedná se o kontaktní značení, kdy hrot vysokou frekvencí kmitání a tlakem vytváří písmo nebo grafiku.


Mohou být označeny téměř všechny materiály. Pohyb hrotu ve značicím okně je řízen pomocí řídicí jednotky (kontrolerem) nebo přídavným PC. Služby značení na zakázku a jiné. Ke všem dodávaným technologiím zajišťujeme potřebný servis a poradenství. Pro menší série výrobků či materiálu realizujeme zakázkové značení mikroúderem nebo gravírování laserem.


Naší specialitou je odjiskřování zalomených nástrojů (typicky vrtáků) na zakázku. Mechanické značení mikroúderem PRYOR s vysokou přesností a rychlostí. Ideální pro značení kovových trubek, plechů, štítků a dalších produktů.


Stolní varianta s pneumatickým nebo elektrickým pohonem. Ovládání přes dotykovou obrazovku nebo PC. Stojan s nastavitelnou osou Z. Rychlost – znaků za vteřinu. Spolehlivé a trvanlivé značení mikroúderem vhodné pro značení kovů a tvrdých plastů - verze pro integraci a do výrobních linek.


Elektrické vyjiskřovací pero umožňuje značit nejen kovové, ale i některé typy křehkých povrchů, kde by jiný způsob mechanického značení , např. Elektroda při styku s povrchem způsobí jiskření, kterým povrchově vypálí daný způsob značení. Vyjiskřovací pera mohou disponovat. Přenosná varianta s pneumatickým nebo elektrickým pohonem.


Možnost umístění do stojánku pro stolní značení. Plastové díly nebo díly z plastu lze značit laserem, mikroúderem nebo ražbou (i horkou). Nejlepší výsledky má značení plastových dílů laserem.


V místě působení laserového paprsku dochází k viditelným změnám v barevnosti a vzniká kontrastní značení. Označovat lze kovy, plasty a další tvrdé materiály. Výhodou tohoto značení je jeho trvalost. Navíc se jedná o takřka nezničitelné značení. Z povrchu jej zkrátka jen tak nedostanete.


Různé velikosti popisovací plochy a také různé řídící jednotky podle toho jak má značení probíhat. Naši specialisté Vám zdarma předvedou stroj a vysvětlí. Potřebujete trvale označit strojní produkty, díly či materiál?


Využijte průmyslové značení laserem nebo mikroúderem. Poskytujeme prodej profesionálních značících zařízení, se kterými lze rychle, levně a automatizovaně vypalovat text, číslice, čárové kódy, loga a další grafické i kódové značení. Jedná se o lehké, rozměrově mimořádně úsporné a kompaktní elektropneumatické značicí zařízení pro trvalé a rychlé značení , jež se stává nedílnou a běžnými postupy neodstranitelnou součástí výrobku z hlediska další identifikovatelnosti. Průmyslové snímače, enkodéry, značení mikroúderem , elektrochemické značení Baumerelectric.


Domain is redirected to: Ajptech. Jaké materiály lze mikroúderem značit? Jedná se o velmi trvalé značení , které je viditelné i pod značnou vrstvou barvy, či jinou povrchovou úpravou jako je tryskání, či zinkování. Obrovské využití proto nachází v automobilovém, hutním, elektrotechnickém, strojírenském průmyslu i.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения