úterý 12. května 2020

Rohová jídelní sestava bazar

Prodám kompletní starožitný nábytek z obývacího pokoje z 50-tých let,v dekoru leštěný ořech. Popis: Nabízím k prodeji rohovou jídelní sestavu. Je nepoškozená skoro nepoužívána. Rustikální dubový jídelní set. Rohová lavice s úložným prostorem.


Rozkládací jídelní stůl o rozměru 110x70cm, výška 74cm, lze rozložit na 145cm a 180cm 3kusy masivních dubový. Je zajímavý svou šedou barvou a pěkným designovým vzorem, na kterém je položeno sklo. U jídelní sestavy oceníte i lehkou údržbu skleněné desky a potahů u židlí z ekokůže.


Prodávám rohovou jídelní sestavu z masivu. Je vyrobena z kvalitního dřeva borovice a je lakována ekologickým, zdravotně nezávadným nátěrem. Ořech, dub, olše za příplatek 50-kč - poznačte do poznámky v objednávce!


Rohová jídelní sestava bazar

V obou sedácích lavice úložné prostory. Rozměry lavice 160x12 stůl 111x(172x70). Jídelní rohová sestava o rozměrech:195×135… prodejní sklad Hořovice. Lavici nabízíme v pevném rozměru 125x1cm.


Lavice má úložný prostor, stůl lze rozložit (1- 180x cm) Lavice zakoupena před dny, původní cena 7. AKCE sleva platí na celý sortiment značky IKTUS od 18. Ceny uvedené v rozměrových tabulkách nebo v obrázcích jsou před slevou. Z těchto cen Vám při zpracování objednávky odečteme slevu. Moderní a oblíbená rohová jídelní lavice s. Pohodlné posezení u jídla a výrazná úspora místa v kuchyni nebo jídelně - to jsou důvody, proč jsou rohové jídelní lavice tak oblíbené. Vyberte si jídelní lavici podle vašeho vkusu - s potahem nebo dřevěnou, s úložným prostorem nebo v setu i se stolem a židlemi.


Rohová jídelní sestava bazar

Největší výběr hledejte na FAVI. Lze je objednat samostatně, nebo jako jídelní set v kombinaci s jídelním stolem a židlemi. Pokud se rozhodnete pro čalounění lavice látkou se vzorem, vezměte prosím v úvahu následující rady: Nelze zajistit návaznost vzoru mezi sedákem a opěrákem - doporučujeme zvolit vzor pouze na opěráku a kombinovat jej s jednobarevnou látkou na sedáku. Registrovat Zapomenuté heslo. Jídelní lavice jsou praktické a pohodlné - obzvlášť pokud máte velkou rodinu nebo malý byt, kde není místo na klasický jídelní stůl.


Vytvořte v kuchyni nebo v jídelně příjemný prostor pro celou rodinu. Možný výběr lakování:bezbarvé - borovice v ceně. Ideálně vyplní roh místnosti a zajistí dostatek místa k sezení. Díky svému provedení a rozměrům vyžaduje min.


Rohová jídelní sestava bazar

Prodej nábytku, kuchyní, sedací soupravy, gauče, stoly. Sedací souprava, gauč, křeslo, taburet, obývací stěna, skříňka, skleník, komoda, konferenční. Nabízím tuto luxusní jídelní soupravu s obrovským rozkládacím stolem. Krásný stav bez poškození.


Velice kvalitní zpracování. Více informací sdělím ráda po telefonu. Koukněte na mé ostatní inzeráty. Prodám novou rohovou lavici včetně stolu a dvou židlí zn. Elegantní rohová jídelní sestava.


Potahová tkanina mikrovlákno. Lze sestavit pravé i levé provedení. Dodáváme v demontovaném stavu, lze smontovat svépomocí.


Za příplatek zajistíme i odbornou montáž, pokud máte zájem, napište nám do poznámky. Zkombinovali jsme jídelní židle a stoly tak, aby byly v jednom designu a co nejvíce funkční. Naše jídelní sestavy jsou navržené tak, aby setkání s rodinou či s partnerem bylo co nejpříjemnější.


Celou kuchyni si můžete vybavit jedním nákupem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения