úterý 5. května 2020

Sud na zelí 50 l

Plastový sud s víkem je určený k nakládání zelí nebo okurek. Naplněný sud na zelí uložte ve svislé poloze s víkem na hoře. Pro prodloužení životnosti sudu.


Dubový sud na zelí a okurky l. Jsou vyrobeny z těžkého dubového dřeva. Sudy najdou využití hlavně v domácnostech, kde si sami můžete naložit kvalitní zelí ,okurky nebo maso podle vla. Dům a zahrada - Sud 50l bazar. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Je tak možné jej využít také jako sud na pitnou vodu nebo na kvas.


V této kategorii naleznete keramické (kameninové) sudy na zelí (zeláky), které se nám za mnoho let prodeje nejvíce osvědčily. Nabízíme lety ověřené slovenské sudy na zelí , až do objemu 40l. Každý sud na zelí (zelák) se snažíme co nejlépe zabalit, aby nedošlo k jeho poškození během přepravy.


Kruhadla a pružiny na zelí - Kvasné zátky a trubičky - Lisy a pasírovače na ovoce - Loupač kukuřice - Moštoměr, lihoměr, hadičk - Nakládací koření - Řezačka píce, struhadla na řepu - Sirné knoty - Sudy na zelí keramické - Sudy na zelí PH - Šunkovar - Vinné kvasinky - Zavařovací hrnce, teploměry - Zavařovací. Biowin Sud na zelí UH 30l bílý. Ideální pro výrobu domácího kysaného zelí nebo nakládaných okurek, tzv. Sud lze použít na vodu, kvas apod.


Sud je vyroben z polyethylenu, barva sudu bílá s černým víkem, odstín barvy se může lišit. Sud má hygienický atest na zdravotn. Zelák keramický sud na zelí 20l s víkem. Velice kvalitní sud na zelí vyrobený z přírodních materiálů. Vhodný k nakládání zelí ,masa nebo okurek.


Keramika Krumvíř hrnec. Prodám kusy zachovalých kameninových sudů vhodných na zelí či nakládání masa. Objemy: L , L , 1L.


Pro více informací a cenu volejte na telefonní číslo, na e-mail ani SMS nereaguji. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Personalizaci a cílenou reklamu si. Plastové sudy - Skladování nebezpečných látek a potravin. Hrnec kyseláč najde všestranné uplatnění ve Vaší kuchyni. Slouží zejména k přípravě doma nakládaných pokrmů, jako jsou kvašáky, zelí , utopenci, ryby, sýry a další lahůdky nakládané do oleje nebo octového nálevu.


PLASTOVÉ LÁHVE, KANYSTRY, SUDY, VĚDRA, IBC PLASTOVÉ BARELY, KONVE, HOBOKY Barel l širokohrdlý Hygienicky nezávadné plastové barely s madly a otočným uzávěrem. Náhradné keramické veko 12L.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения