úterý 26. května 2020

Veselá vačice brno

Hledáte parádní restauraci v centru Brna? Skvělá piva, šťavnaté burgery a bohatá nabídka denních menu v neformálním prostředí v centru Brna. Pečená vepřová žebra VA, česnekový chléb, nakládaná zelenina. Vzhledem k tomu, že se do Vačice chodí především na pivo,. Milovníci piv, něčeho tvrdšího i výborného nealka si u nás.


Veselá vačice brno

Každý den pro vás připravujeme denní menu. Podívejte se, jak to u nás vypadá. Pravidelně každý týden u. An informal pub with several types of beer on tap, including from micro-breweries. Its lunchtime menu, including classic Czech dishes, makes it a highly popular venue.


The kitchen, with head chef Míra at the helm, primarily. Reviews Nice underground bar with a good beer selection - spoiled. Veselá Vačice Not a bad place to eat.


Veselá vačice brno

They have a pretty decent American Hamburger for about $(129Kcs). Kind of noisy but in a gregarious sort of way. At Restu, we use cookies to ensure that our website runs properly, analyze traffic, track performance, personalize content, and target our ads. Najdete zde velký výběr točených piv a dobrot k pivu ale i kvalitní kuchyni.


It is an icon with title Down Triangle. Nefiltrovaného Kance jsme na léto nahradili točeným ciderem a místo něj zkoušíme na rotující pípě Podlužan 11° taktéž z Břeclavy. Obsluha je však ochotná a milá, pivo dobré a velký výběr. Na jídlo jsme si dávali jen domácí hranolky a ty nám příliš nechutnaly, byly trochu syrové.


Na klasické posezení s. Příjemná obsluha,hezké prostředí,doporučuji zajit zejména na něco z. Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je! VESELÁ VAČICE je správná adresa pro ty, kteří hledají kvalitní, nekomplikované jídlo za dobrou cenu. Kuchyně, které kraluje šéfkuchař Míra, nabízí. Nekuřácká restaurace nabízí šťavnaté burgery a denní menu, alkoholické a nealkoholické nápoje.


V průběhu roku pořádají degustační menu a speciální gastronomické akce. About: Burgery s láskou a pivo jako křen. Pivnice v samotném centru města v pasáži Typos s výborně ošetřovaným točeným pivem. Připraveny jsou pro Vás pochoutky k pivu z naší studené kuchyně - nivové koule, chlebík s tvarůžkem, utopenec, klobáska atd.


Velice příjemné místo na zastavení se na jídlo či posezení u piva. Pub en Brno , Moravia Meridional Foursquare utiliza cookies para proporcionarte una experiencia óptima, personalizar anuncios que puedas ver y ayudar a los anunciantes a medir los resultados de sus campañas publicitarias. Nejen kvůli žaludkům plným dobrého jídla, ale hlavně kvůli příkrým schodům. Restaurace je totiž ve sklepě jednoho z domů v Běhounské ulici v centru Brna. Where do you want to order to?


Tam vás hambáč totiž rozhodně nezklame. A to rozhodně není vše. Restauraci najdete v centru města na ulici Běhounská 2 v suterénu domu vedle známého klubu Caribic.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения