pondělí 4. května 2020

Ruční myčka praha 4

Provádím ruční mytí a čištění automobilů či voskování karoserií a tepování interiérů. Dále provádím ošetření kožených sedadel, pneumatiky, mezidveřních prostor a vnitřních i vnějších plastů. Provozuji autoservis a pneuservis s nabídkou přípravy vozů na.


Automyčka Collection, již na pobočkách v Praze. NC Eden, BB Centrum Brumlovka, OC Stromovka, Centrum Vinice.

Jsme profesionálové a rádi inovujeme. Cleanstyle je profesionální ruční mytí a autodetailing na Praze 4. Za pouhý rok jsme se vypracovali. Mapa samoobslužných ručních myček (samoobslužná wapka) v České republice a na Slovensku, kde si můžete sami umýt, nebo jen opláchnout auto. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. Při využití programů , získáte BOD do sbírací karty.


Nejkvalitnější péče pro Váš automobil – ruční mytí v centru Prahy.

Našim zákazníkům zajišťujeme vysoký komfort nabízených služeb v oblasti ručního mytí a čištění vozidla. Naší prioritou je, aby zákazníci byli maximálně spokojeni s nabízenými. Vaše auto si vyzvedneme přímo u vás doma, dokonale vyčistíme, vydesinfikujeme ozonem a vrátíme zpět. Myčky v regionu Praha - Najisto. To vše při dodržení přísných hygienických opatření.


Profesionální služby v Praze za skvělé ceny, naše dlouholeté zkušenosti vám zaručí spokojenost. Pneuservis, autoservis i ruční mytí aut právě pro vás. S maximální pečlivostí zajišťujeme kompletní servis, který představuje spojení kvality a profesionality. Využijte našich služeb ještě dnes. POBOČKA V UHŘÍNĚVSI OTEVŘENA ! Na základě uvolnění vládních opatření je myčka plně v provozu.


Chcete si nechat umýt svůj vůz? Díky špičkovým technologiím a neustálému výzkumu nejnovějších trendů v mytí a také díky tisícům prodaných myček v EU může DiBO nabídnout jedny z nejlepších mycích technologií pro osobní vozy, nákladní vozy, vlaky a jiná vozidla. Ruční automyčka Hostivař Vladycká ul.


Premium služby jako rozleštění laku, hloubkové čištění či impregnace sedaček.

Nabízíme ruční mytí a autodetailing. Pro nejnáročnější zcela individuální poradentsví na míru, kterému říkáme autodetailing. To vše za použití nejnovějších technologií a profesionálních.


Potřebujete se postarat o dokonalé ruční mytí a čištění v městské části Praha (čtyři) a sháníte spolehlivou a odbornou úklidovou společnost, která vám na Praze (čtyři) poskytne mytí oken, výloh nebo jiných skleněných ploch? Zavolejte si a zeptajte se. Při čekání na umytí lze využít připojení k WIFI zdarma! Našim klientům nabízíme širokou škálu mycích programů. Profesionální ruční mytí, čištění interiérů, voskování, renovace laků, autodetailing, nanoochrana exteriérů a interiérů osobních aut.


We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our tr. Rychlé ruční mytí - Praha. Jsme ruční myčka s proškoleným personálem a příjemným zázemím, kde můžete například u kávy počkat na svůj vůz. Nejsme limitováni úzkou přístupovou cestou ani nízkým stropem.


Tím pádem jsme schopni vyčistit a umýt sportovní vozy, dodávky, obytné vozy popřípadě i mikrobusy. Tyto služby provádíme více než let a za tuto dobu jsme získali mnoho zkušeností. Jsme specialisté na ruční mytí aut.


Po Praze a okolí přijedeme a ručně umyjeme a navoskujeme auto přímo u vás. Pokud upřednostňujete zvlášť šetrné mytí automobilu, nabízíme vám na našich čerpacích stanicích ruční mytí. Bez jakéhokoliv časového omezení máte k dispozici moderní vybavení pro důkladnou očistu svého vozu. MH Motors Autoservis - Praha mh-motors, s. Zajistíme kompletní péči o Váš vůz tak, abyste se na něj mohli kdykoliv spolehnout. Tlaková myčka , vysokotlaký čistič nebo také vapka či wapka, slouží k čištění pomocí silného proudu vody.


Skládá se ze tří základních částí: čerpadla s pohonem, hadice a vysokotlaké trysky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения