středa 13. května 2020

Všcht výsledky přijímacího řízení

Na stejné adrese budou zveřejněny případné chybějící náležitosti přihlášky, které je uchazeč povinen doplnit nejpozději do 17. Tento registrační e-mail Vám bude sloužit k přihlašování po celou dobu průběhu přijímacího řízení , tzn. Pro podání dalších přihlášek se přihlásíte prostřednictvím tlačítka „Přihlásit“, které je umístěno vpravo nahoře. VŠCHT Praha v letošním roce. V souvislosti s pandemií COVIDa vyhlášením nouzového stavu je možné, že bude docházet k změnám v přijímacím řízení (zejména lhůty).


Upozorňujeme, že další termíny procesu přijímacího řízení (jako např. zveřejnění předběžných výsledků, dodání maturitního vysvědčení, konečné zveřejnění výsledků) mohou být upraveny v závislosti na vývoji situace v Česku. Písemné rozhodnutí o přijetí či nepřijetí pak bude připraveno k osobnímu vyzvednutí (po předložení průkazu totožnosti) 2. Vážení uchazeči, s ohledem na aktuální situaci v ČR (COVID-19) lhůta pro podání on-line přihlášky byla prodloužena následovně: bakalářské studium 15. Více než polovina uchazečů má průměrný prospěch ze střední školy lepší než 0. Přesné výsledky přijímacího řízení budou známy na konci června, resp. Okruhy přijímacího řízení na magisterské studium Okruhy přijímacího řízení jsou určeny oborem navazujícího magisterského studia. Pro přijímací řízení na následující akademický rok, platí následující seznam okruhů podle oborů.


K přihlášení vám stačí znát své rodné číslo. Uchazeči, kteří podali přihlášku do bakalářského studia a dodali v řádném termínu všechny související podklady, naleznou předběžné výsledky přijímacího řízení v informačním systému v rámci své přihlášky. Do systému je nutné se přihlásit svým e-mailem a heslem.


Všeobecná ustanovení V souladu se zákonem č. Ostravská univerzita používá na svých webových stránkách soubory cookies i další analytické nástroje. Vyhodnocení a výsledky. Percentil = výsledky ze všech termínů a variant jsou plně srovnatelné. Definitivní výsledky uchazečům i fakultě 10.


Ještě před definitivním vyhodnocením jsou vyřešeny všechny námitky k průběhu zkoušek, obsahu testů i ke zpracování záznamových archů. Jak však ukazuje graf absolventů uvedlo, že zvolilo studium pro svůj zájem, kvůli dobrému uplatnění, kvůli snadnému přijímacímu řízení a kvůli nevyhraněnému zájmu. V potaz se berou tvé výsledky během středoškolského studia.


Přijetí uchazeče a zájem o studium je nutné potvrdit odevzdáním zápisového lístku, a to nejpozději do pracovních dnů od 13. Výsledkové listiny pro obor. VÝSLEDKY PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ Obor veřejnosprávní činnost, 2. Zveřejněním výsledků se u přijatých uchazečů považují rozhodnutí o přijetí za oznámená a nepřijatým uchazečům bude vystaveno rozhodnutí o nepřijetí. Poslední pracovní den 29.


Oborové číslo pro zobrazení výsledků přijímacího řízení lze získat po zadání rodného čísla a iniciálů v elektronické přihlášce. Aktualizace výsledků přijímacího řízení. Po dobu konání ústních maturitních zkoušek, od pondělí 21.


Informace pro účastníky školy v přírodě. Studentská diskuze, názory studentů. Zdarma vkládání příspěvků bez přihlašování.


KOLE PŘIJÍMACÍho ŘÍZENÍ DO BAKALÁŘSKÝCH STUDIJNÍCH PROGRAMŮ. Rozhodnutí komise pro 1. Studijní program ARCHITEKTURA A URBANISMUS. Fakulta chemické technologie.


Vysoké školy chemicko-technologické v Praze. Další informace k přijímacímu řízení , odpovědi na Vaše nejčastější dotazy i profily našich úspěšných absolventů najdete na speciálním portále.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения