středa 10. června 2020

Robot na vytírání recenze

Robotický mop – robotickém mopu jsme se již jednou zmínili, jeho primární funkcí je vytírání , ať už na sucho, nebo v případě modelů s nádržkou na vodu, i na mokro. Robotická sekačka – Přístroj, který sám poseká váš trávník. Více informací o robotických sekačkách se dozvíte v samostatném článku. Při mokrém vytírání se robot rozjede krátce dopředu-doleva, trochu se vrátí zpět, potom dopředu-doprava, zase se vrátí… Tím každé místo přetře několikrát a podlahu tak dokáže zbavit skvrn, na které by suché zametení bylo krátké. Braava nespadne ani ze schodů.


Díky třístupňovému čisticímu systému AeroForce si precizně poradí s jakýmkoli povrchem. V první fázi rotující boční kartáček vyčistí místa okolo nábytku a stěn, část nečistoty se při tom posouvá do středu. Dalším rozhodovacím faktorem je množství prostoru ve vaší kuchyni.


Na základě toho je dobré zaměřit se na rozměry a hmotnost přístroje a také na množství příslušenství. Ve velké kuchyni, kde může být robot permanentně na kuchyňské desce a není problém s úložným prostorem, není moc co řešit. Skvělé je, že u robotických vysavačů existuje tzv. Tím předcházíme tomu, aby vysavač zajel na taková místa, kde by se mohlo něco převrhnout nebo třeba vylít, případně by hrozilo poškození samotného vysavače.


Existuje zde však jedna možnost, která vám ušetří čas i energii a vy nebudete muset provádět tu každodenní rutinu. Konec otravného vytírání máte na dosah. Robot se nenechá rozptylovat a maká. Nemusí odbíhat k plotně, řešit hysterický záchvat dítěte, kterému druhé dítě sebralo oblíbenou hračku, nemusí myslet na to, že lednička zeje. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze.


Ideální na plovoucí podlahy, dlažbu, linolea ale i např. Lze použít na mokro i na sucho, speciální vlákna s vysokou absorpcí. Vyčistí i těžko dostupná místa. Ostatně to byl velmi plodný rok, pokud jde o nové produkty. Tento fakt si uvědomuje málokdo.


Objevil se také teleprezenční robot Ava5určený na telekonference. Na hladkém povrchu se uplatní i robotický vysavač s mopem, kdy antistatická textílie na mopu zachytí i ty nejjemnější částečky prachu. V některých eshopech ho najdete skrytý pod názvem robotický vysavač na vytírání , ale jedná se o totožný produkt. Dejte si však pozor, zda robot mopuje nasucho nebo namokro.


Vytírání s deckou vody mile překvapilo, tedy alespoň mně to připadá vytřené (dávám mu to většinou dvakrát, přeci jen jsem zvyklý z vojny na co je mokré, to je čisté) a navíc tohle ještě opravdu nemám plně vyladěné. Mop na podlahu se postupem času stává nedílnou součástí moderních domácností. Již málokdo používá k úklidu podlahy koště a hadr. No řekněte sami, proč byste se zbytečně namáhali, když můžete provádět pohodlný úklid pomocí kvalitních mopových souprav s minimálními nároky na vynaložení vaší energie.


To znamená, že když nestihne plochu vysát na jedno nabití, odjede zpátky do stanice a na rozdělanou práci už nenaváže. Co se týče výdrže, robot nijak zvlášť neoslní. Nevíte, jaký koupit nejlepší mop na vytírání ? Recenze a test kvalitních úklidových souprav a mopů dle naší redakce a návod jak správně vybrat.


Přehledné srovnání, vítěz testu, nejprodávanější modely. Například zda má teleskopickou tyč a do jaké délky ji lze roztáhnout, případně jaký systém ždímání mop nabídne. Na základě parametrů, testů a uživatelských zkušeností jsme připravili výběr zahrnující nejlepší mopy a jejich recenze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения