pondělí 8. června 2020

Velké nalepovací hodiny

Nalepovací hodiny Clock Hands vypadají na první pohled možná obyčejně, ale pokud se na ně podíváte pečlivě, zjistíte, že jsou snad rafinovanější, než kterékoliv jiné hodiny. Návrháři totiž nahradili čísla na hodinách napodobeninou malých hodinových ručiček. Ty skutečné a funkční ručičky na hodinách jsou. Velké nalepovací 3D hodiny na zeď. Máte rádi minimalismus?


Pak tyto atraktivní nalepovací 3D hodiny budou přesně to pravé.

S těmito hodinami si vytvoříte vlastní originální a osobitý vzhled. Velikost si zvolíte sami a pomocí přiložené šablony nalepíte hodiny přesně tak, jak potřebujete. Cena v době recenze: 7Kč. Nástěnné hodiny nalepovací ŠTRVORCE 3D.


Vyber si barvu podle sebe! Přišel čas zútulnit si své bydlení novými hodinami. Už nikdy nebudete opozdí.


Samolepicí hodiny nemusíte vrtat ani věšet, jsou moderní a snadno se přizpůsobí každé stěně.

D nalepovací hodiny jsou výjimečné. Nekupujete si jen obyčejné hodiny , ale také minimálně jednu krásnou chvíli s vaší rodinou. Protože nalepovacím hodinám nikdo neodolá a jen málokdo si nechá ujít příležitost, aby si mohl nalepit to své oblíbené číslo.


Není to ideální způsob, jak si užít s. Nalepovací nástěnné hodiny 12S0-Sjsou opatřeny kvalitním Quarcovým strojkem na baterii (AA 5V), který se vyznačuje perfektním tichým chodem. Pouzdro strojku a ručičky jsou vyrobeny z leštěné oceli, jež se prakticky upevní na zeď. Elegantní nalepovací hodiny. Obal strojku a ručičky hodin jsou vyrobeny z pevné oceli, které se jednoduše upevní na stěnu. Instalace je velmi jednoduchá a stane se hobby každé hospodyňku v domácnosti.


Vyplňte prázdné místo a uvolněte svůj domov s novými hodinami. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Vybrat ty správné hodiny na zeď, ať už do obýváku, kuchyně nebo třeba dětského pokoje není jen tak. U nás najdete nástěnné hodiny z desítek skvělých e-shopů na jednom místě.


Každé nalepovací hodiny na zeď jsou něčím rozdílné a jelikož se každému líbí něco jiného, tak je jen na vás jaké hodiny si vyberete vy. Opravdu velké nástěnné hodiny , které si utvoříte podle vlastních představ. Balení obsahuje přípravky, které vám pomohou na cestě k dokonalosti tvaru těchto hodin, ale hlavním tvůrcem zůstáváte vy.


Sami si navrhněte tvar těchto nástěnných hodin.

Podle Vaší fantazie můžete poskládat jednotlivé díly na zeď a vytvořit tak unikátní umělecké dílo. Obrovské nalepovací nástěnné hodiny s římskými číslicemi. Karlsson Černé nástěnné hodiny Karlsson Butterfly, Ø 3cm. Abyste už nikdy nepřišli pozdě a naučili se chodit včas.


Tyto hodiny vás to nejen naučí, ale budou i nádherně vypadat ve vašem interiérový. Je to designová perla, na kterou budete moci být pyšní dlouhou dobu. Designové nástěnné hodiny jsou zároveň originálním a hodnotným dárkem s trvalou přidanou hodnotou, který vždy potěší Vaše blízké, přátelé, kolegy v práci i obchodní partnery. Zboží je expedováno v pracovních dnech během hodin od Vaší. Prišiel čas zútulniť si svoje bývanie novými hodinami.


Veľké nástenné 3D hodiny sú krásnou dekoráciou Vášho interiéru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения