pondělí 29. června 2020

Ručníky na zakázku

Vybírat můžete luxusní, sportovní nebo froté ručníky za výhodné ceny reklamního textilu. Zajímá-li Vás potisk ručníků a osušek, prohlédněte si stránku věnovanou zakázkové výrobě (najdete zde možnosti potisku i dárkového balení ručníků), nebo nás kontaktujte prostřednictvím kontaktního formuláře. Potřebujete ručníky pro svůj sportovní klub nebo tým? Nabídneme Vám na zakázku vyrobený funkční ručník se sublimačním potiskem nebo froté ručníky s vetkávaným logem. Jednostranné či oboustranné.


Ručníky na zakázku

Máte svou oblíbenou barvu, nebo chcete sladit koupelnu s barvou ručníku? U většiny našich ručníků můžete vybírat z několika barev. Chcete ručníky opatřit výšivkou?


Na zakázku Vám na ručníky vyšijeme logo firmy, nebo potiskneme borduru. Více informací a reference najdete na stránce potisk a výšivka. Vyrobíme Vám reklamní ručníky na zakázku podle Vašich představ. Konzultace a grafický návrh je ZDARMA. Máme širokou nabídku barev a motivů, ale rádi vyšijeme i podle Vašeho konkrétního návrhu.


Ručníky na zakázku

I proto spadá každý rok froté s potiskem mezi oblíbené firemní dárky , které jsou vhodné pro obchodní partnery i zaměstnance. Vedle prodeje bytového textilu se zabýváme tvorbou nášivek a strojovým vyšíváním na ručníky a osušky z naší nabídky. Maximální velikost výšivky = x cm. Smyčková osnova je dvoubarevná a střídáním barev dle programu vykresluje vzor. Výroba reklamních ručníků s libovolným potiskem na zakázku - REXITE s. Reklamní ručníky , osušky a župany s logem vaší firmy.


Technologie výšivky, vetkávaní, sublimační tisk nebo výroba na míru. Výhodné ceny a ON-LINE kalkulace. Velkoobchodní prodej froté s brandingem. Takové jsou naše dětské ručníky a osušky.


Ručníky na zakázku

Nejsme to jen my dospělí, kteří milujeme heboučké materiály. Na dotek příjemný materiál vyžadují i děti. Pokud s tím skloubíte i líbivý design, děti si tyto ručníky zamilují. Pokud hledáte kvalitu, je třeba vybírat dětské bavlněné osušky. Díky koupelnovým sušákům a praktickým věšákům se budete utírat do suchého.


Držáky na ručníky můžou být otočné, stojací nebo nástěnné. Zvolte podle velikosti koupelny a počtu členů rodiny. Nakupujte od prověřených e-shopů na FAVI. Vyšíváme na objednávku menší série. Strojové vyšívání na zakázku - z každého textilu vytvoříme originál.


Ručníky na zakázku

Po obdržení potávky vyhodnotíme náročnost výšivky a navrhneme vám cenu za přípravu a zpracování konkrétní výšivky. Vyrábíme sportovní dresy, oblečení a doplňky na zakázku. Grafický návrh Vám zpracujeme ZDARMA. Garantujeme špičkovou kvalitu a rychlé dodání.


Cyklodresy, florbalové, fotbalové dresy, sportovní čepice, čelenky, startovní čísla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения