pondělí 15. června 2020

Závěsné police do garáže

Závěsné police do garáže

Závěsné systémy do dílny, garáže i na zahradu Udělejte si pořádek v dílně nebo garáži. Díky závěsnému systému se vám vejde na stejné místo více nářadí, kolo i pneumatiky. Regál do dílny a garáže. Tou je pořízení nových úložných ploch, jako jsou například regály do garáže , závěsné háky, police anebo skříně a podobně.


Závěsné police do garáže

Má-li garáž sloužit zároveň jako dílna, neobejdete se bez pracovního stolu na odkládání nářadí. Nábytek do dětského pokoje jsem objednala, cca před 5ti týdny, dorazil do tří týdnů, vše v… pan František, Ostrov Dobrý den, posílám recenzi na zakoupenou obývací stěnu TES. Klikněte ☝ a vyberte si z tisíců regálů skladem! Lakované nebo pozinkované regály vhodné do garáže a do sklepa.


U těchto garážových regálů je možné větší zatížení. Levné úložné regály regály za perfektní cenu. Vítejte v e-shopu, v kterém si rychle, přehledně a výhodně vyberete perfektní regály do domácnosti.


Závěsné police do garáže

Specializujeme se výhradně na produkty německého výrobce Element System, který je již více jak let lídrem v segmentu flexibilních nástěnných regálových sestav do domácnosti či kanceláře. Využijte své stěny pomocí polic, které zajistí víc úložného prostoru a místa na vystavení věcí. Potřebujete polici s háčky do kuchyně? Nebo nástěnnou polici na knihy k posteli? Vybírat můžete z různých stylů a rozměrů.


Přesvědčte se, co vaše stěny s našimi policemi a konzolami dovedou! Všechny typy nástěnných polic a regálů za skvělou cenu nakoupíte na FAVI. Ideální řešení do garáže , do sklepa, do obchodu, na verandu, balkón atp. Když už jsou komody, nebo regály u vás doma přeplněné zvolte nástěnné police.


Nezaberou skoro žádné místo a pohltí mnoho dekorací. Kromě knih a krabic na policích běžně vystavujeme rodinné fotografie nebo upomínkové předměty. Možná už vás to také napadlo: Což takhle dát si do bytu žebřík! Vhodnou variantou může být plastová skříň Logico, která poskytuje více než základní vybavení: posunovatelné police díky systému SLO, uzamykatelnost na visací zámek, spojovatelnost skříní mezi sebou a optimální rukojeti. SLO (Security Lock Off)- vybavená pacičkami na visací zámek- polic.


Sestava má kvalitní stabilní hliníkové provedení. Polici snadno ukotvíte mezi podlahou a stropem garáže či dílny. Díky teleskopické konstrukci pasuje do prostor o výšce 2- 3cm. V garáží potřebujete místo pro uložení nejen autokosmetiky pro mytí a údržbu vozu, provozních kapalin, ale i nezbytných autopříslušenství. Nástěnné i regálové police a poličky.


Závěsné police do garáže

Vytvořte si na zdech praktický úložný prostor. Police jsou skvělým řešením, ať už jimi chcete oživit obývací pokoj, nebo je chcete umístit v ložnici nad postel. K dokonalosti vám stačí pár šikovných poliček, na kterých si mohou hovět vázy, fotky nebo třeba pracovní nástroje. Police jsou základem každé místnosti ať už dětského pokojíčku, koupelny, obývacího pokoje, kuchyně, ložnice nebo dokonce i garáže. Jsou prostě potřeba kdekoliv.


Zákazníci se mě často ptají na model police wenge. Mohu je jen doporučit a to hlavně díky zajímavému typu dřeva a originálnímu provedení. Organizéry do dílny Přehledné uložení montážního materiálu do regálů s plastovými boxy, organizérů na šroubky, nebo ručního nářadí a pracovních pomůcek při práci v dílně je jedna z nejcennějších vlastností pracovního prostoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения