pondělí 29. června 2020

Royal dux bazar

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Vybírejte z 2inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Ownership of the business changed frequently over the last 1years. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Vyberajte z 2inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Karla Rybackova shared a post. Porcelánová dóza s růžemi - royal Dux duchcov.

Poškozená viz fotografie. Jsou ulomené části dvou lístků avšak není to na první pohled příliš patrné. Jedná se o výrobek české porcelánky. Osobní převzetí je možné po dohodě v Praze. Při zaslání poštou odesílám po zaplace.


Velmi pěkná sběratelská soška z porcelánu od firmy royal dux Bohemia. Předání ve Zlíně nebo Olomouci. Prohlédněte si aktuální inzeráty royal dux. U nás najdete, co potřebujete.


Chcete prodat nepotřebné zboží? Secesní zlacená váza, porcelán royal Dux Bohemia. Světle růžový květinový vzor. Inzerce na bazaru je zdarma.


Výška cca 20cm Z produkce porcelánové manufaktury v duchcově, jejíž ozdobný porcelán se vyznačuje vysokou kvalitou a unikátní podobou. Autorkou je Elly Strobach-Konigová.

Rozmery sú 24cm a šírka v pleciach cca 5cm. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty. Royal dux Dievča so psíkom, výška 25. Nenašli zboží, které jste hledali? Nebuďte smutní a nevěšte hlavu.


Pamatujte, že denně přidávám okolo 5- 1. Krásné stolní hodiny Josefina od českého výrobce Český porcelán a. Hodiny jsou plně funkční a nepoškozené. Preferuji osobní předání, které je možné v Karlových Varech nebo s delší dobou dodání v Praze 6. Zašlu i Zásilkovnou nebo Poštou dle aktuálních ceníku, al. Sme súkromná inzercia, na ktorej nájdete tisíce inzerátov presne pre Vás!


Má jemne odbité z pierka na hlavičke.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения