pondělí 28. září 2020

Test odolných telefonů

Test odolných telefonů

Kategorie odolných telefonů se stává stále oblíbenější záležitostí téměř na všech trzích s mobilními zařízeními. Pomoci vám inspirovat se může test odolných telefonů spolu s radami, které vám poskytnou odpovědi na nejčastější otázky. Někdy mívají dokonce poutko pro uchycení, vlajkové modely CAT pak disponují termokamerou. Náš test odolných telefonů ukázal, že jsou takové telefony většinou dosti těžké a rozměrné.


Nemusí to být ale vždycky pravda, což ostatně dokazuje výběr nejlepších odolných telefonů. Tak třeba řada LG nebo Samsung vypadá. Proto jsme náš test mobilů rozdělili na dvě hlavní kategorie, a to na Test odolných mobilů a Test voděodolných mobilů. Test outdoorových telefonů Do této kategorie spadají zařízení s voděodolnosti i odolností proti pádu. U odolných telefonů se setkáte s větší kapacitou baterií než u běžných chytrých telefonů.


Odolné mobily vám mohou vydržet nabity po několik dní. Kapacita baterie se udává v mAh. Výdrž baterie ovlivňuje také to, jaké služby a aplikace máte zapnuté. Kvalitních odolných telefonů je na našem trhu opravdu dostatek a je velmi pravděpodobné, že některým z vás může naše recenze připadat neúplná. Nicméně věříme, že vám náš přehled odolných telefonů alespoň trochu usnadní rozhodování při výběru.


Chytré telefony jsou poměrně křehká zařízení. Snadno se do nich dostane prach, škodí jim vlhkost, nárazy nebo i pády. V tomto článku představujeme nejpovedenější modely otestované v posledním půlroce.


Podívejte se na výběry těch nejvýhodnějších mobilů v různých cenových relacích. Zajímají vás smartphony zejména co se kvality jejich fotoaparátu týče? Zobrazte si články o nejlepších FOTOMOBILECH.


Test odolných telefonů

I když spousta z nás by mobilní telefon někdy nejraději vůbec nevlastnila, jsou zase chvíle, kdy si život bez něj neumíme představit. Přes částečný ústup odolných telefonů jsme se s masivním nástupem smartphonů dočkali jejich návratu. Současně se objevují i telefony zaměřené výhradně na odolnost. Testování odolných telefonů AGM v laboratorních podmínkách je jedna věc, ale testy v reálném prostředí je věc druhá.


Na lze nalézt nespočet videí s testováním odolnosti telefonů AGM od reportérů, rů i samotných majitelů odolných telefonů AGM. Odolné telefony, které snesou i hrubší zacházení se těší značné oblině, jsou totiž profese, kde sice můžete machrovat s krásným naleštěným telefonem, ale vydrží vám jen chvilku. Nespornou výhodou odolných telefonů je i to, že se u nich moc nehraje na tloušťku, takže mohou mít obrovské baterie.


V letošním roce segment odolných telefonů obohatila značka Nokia s modelem 8Tough, který se nabízí za necelé tři tisíce korun. Na první pohled jde o skutečně robustní telefon, který vydrží pády, výkyvy teplot a samozřejmě mu nevadí voda či prach. Pro někoho může být praktická i přítomnost masivního poutka.


Aktuálně můžete nalézt na trhu tři modely odolných telefonů AGM. Nejvýkonnější je AGM X který lze považovat za nejvýkonnější odolný telefon na trhu. Poměrně neznámá značka iGET má také svou produktovou řadu odolných smartphonů, které se dají v ČR zakoupit. Ideálním vodítkem pro výběr odolného mobilu, je takzvaný stupeň krytí.


Test odolných telefonů

Ten je označován pomocí certifikace IP, u extrémně odolných telefonů navíc s certifikaci vojenského standardu MIL-STD 810G. Mobily s touto certifikací jsou testovány na pád z výšky cca metrů nebo na provoz v extrémních teplotách. Výhody odolných dotykových telefonů ocení nejen všichni uživatelé, kteří se běžně pohybují v náročném prostředí, ale pro jejich schopnosti fungovat za nepříznivých podmínek jsou v posledních letech stále častěji vyhledávány i mnohem širším spektrem zákazníků. Test odolných telefónov Odolné telefóny , v súčasnosti nazývané tiež aj ako outdoor telefóny , toho vedia vydržať naozaj dosť.


Svojou spevnenou konštrukciou zvládnu aj extrémnejšie zaobchádzanie a vďaka SOS tlačidlu sa viete dovolať na predvolené telefónne číslo, aj keby ste mali na rukách nohavice alebo nevládali vytočiť číslo zo zoznamu. Ve svém portfoliu má řadu zajímavých zařízení, na test nás zaujal odolný telefon Kazam Life R5. Ten se pyšní kombinací slitiny hliníku a pryže. Výrobce si je odolností tohoto telefonu natolik jistý, že kromě běžné záruky přidává i nadstandard v podobě garance bezproblémového chodu při pádu z výšky dvou metrů a blíže neupřesněnou odolnost vůči tlaku až. Na základě úspěchu minulého crash testu jsme se rozhodli vyzkoušet výdrž takzvaných odolných telefonů.


Opustili jsme laboratorní podmínky redakce a vypravili se na výlet do divoké přírody. Ať už hledáte židli do kanceláře nebo svého obýváku, vyhledejte si test kancelářských židlí a získejte přehled o kvalitních modelech. Jak je u nás zvykem, test jsme navíc obohatili o praktické rady týkající se koupě nové židle. Do srovnání jsme zařadili letos otestovaných chytrých telefonů , mezi nimi několik nových vlajkových lodí velkých výrobců, ale také mobily nižších tříd. Kvalitní přístroj najdete mezi zástupci všech tří nejrozšířenějších operačních systémů a potěšující je, že základní úkony zastanou bez větších problémů všechny, včetně těch levnějších.


Prodej mobilních telefonů – velký výběr mobilů za zajímavé ceny! Zajišťujeme záruční a pozáruční servis, prodej náhradní dílů i čínských značek. Jsme specialisté na odolné telefony a jejich příslušenství.


Snažíme se nabízet nejširší nabídku odolných telefonů v České republice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения