čtvrtek 24. září 2020

Výstava kreativity dubeč 2016

Výstava kreativity dubeč 2016

Jejich rozmístění vidíte na mapce. Výstava kreativity proběhne od soboty 15. Možná i vy teď řešíte situaci, že je venku celkem teplo, takže dát dítěti zimní čepici je hloupost, ale přeci jen, ještě trošku studeně fouká….


Výstava kreativity dubeč 2016

Opět jsme vás pozvali k návštěvě našeho stánku v prvním patře ve špejcharu v Praze - Dubči. Event in Prague, Czech Republic by brydova. Kreativity Dubeč Rok se s rokem sešel a pro všechny tvořivky přicházejí bájené tři dny kreativity v Dubči. Potkáme se opět v sokolovně a máme pro Vás připravené tentokrát tři workshopy.


S ostatními kreativci se můžete podělit o své zkušenosti, ledacos se naučíte, načerpáte tu inspiraci pro další výtvory, koupíte si na ně potřebný materiál. Zvu Vás na kreativní veletrh do Prahy - Dubče, kde povedu workshop malování hedvábných šátků bez rámu - mačkanou technikou, taštiček, pouzder na brýle a mramorování velikonočních ozdob s dekorací. Srdečně Vás zveme na prodejní VÝSTAVU KREATIVITY v DUBČI. Irča Slavíková alias Apták vyrobila krásná trika pomocí skvělých barev na textil Aladine a se svou nekonečnou fantazií vytvořila neuvěřitelně krásná trička s mandalami.


Podzimní výstava kreativity v Dubči od 15. Vytvořte ze svých fotek. Tentokrát můžete na výstavu zavítat v termínu 11. Všechny potřebné informace o podzimní Výstavě kreativity najdete v letáčku, který si můžete otevřít níže. A taky tvořivé dílničky, ukázky různých technik, budete mít možnost nakoupit soustu zajímavého zboží i materiál na vaše tvoření.


Opět se uskuteční výstava patchworku a prodejní výstava Kreativity v Praze - Dubči. Neváhejte a navštivte ji. Zjistěte více informací v našem článku. Každý týden přidáváme spoustu nových položek, tak se přihlaste k zasílání novinek, aby Vám nic neuniklo (na stránce úplně dole).


Děkujeme za vaše originální nápady nápady a snahu o rozvoj kreativity. Materiály, pomůcky a nápady pro Vaši tvorbu. Domů Fler Kalendář Workshopy VÝSTAVA KREATIVITY - Praha - Dubeč. Používáním webů z portálové rodiny praha.


Prohlížet podobná alba. Předjarní VÝSTAVA KREATIVITY – Praha Dubeč 13. A to přesně od doby, kdy o její návštěvu projevil zájem David. Veletrh nejen pro tvořivé.


Pak už vždy byl někdo nemocný, byla nějaká jiná důležitější akce nebo něco podobného. Vystavovatelé jsou většinou na stejných místech a mají i stálé hosty. VýSTAVA KREATIVITY V DUBčI.


B vystavují své vítězné modely ze soutěže Mladý módní tvůrce na výstavě Kreativita od pátku 30. Tipy pro rodiny s dětmi, kam vzít své děti za zábavou. Dobré recepty, vaření a pečení. Pozvánka na Výstavu Kreativity v Praze - Dubči. Historický špejchar PRAHA - DUBEČ.


Výstava kreativity dubeč 2016

Upozornění: Redakce prosí všechny zájemce o akce a aktivity, aby se před jejich návštěvou informovali u organizátora, zda a kdy probíhají vzhledem k opatřením přijatým vládou ČR k nákaze Covid-19. Nejdřív jsem šla do Špejcharu, kde bylo jako tradičně narváno, ale stálo to za to. Od pátku do neděle se v městské části Dubeč v Praze konala výstava kreativity , kde jsme si mohli v dílnách vyzkoušet různé techniky, načerpat inspiraci a také si potřebný materiál nakoupit. Celá výstava na mě udělala opravdu obrovský dojem a překvapila mě její rodinná atmosféra.


Jsem šťastná že jsem se jí mohla zúčastnit. Můj hlavní cíl byla část výstavy ve Špejcharu a proto i můj článek se týká hlavně části, která se konala tam.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения