středa 16. září 2020

Velké nástěnné hodiny retro

Velké nástěnné hodiny retro

Nejvyšší čas vrátit se ke klasice. Vyberte si retro hodiny podle svých představ - nástěnné , stolní, plechové nebo dřevěné. Retro hodiny vás přenesou do starých dobrých časů, kdy se ještě nikam nespěchalo. Vybírejte ze stovek produktů na jednom místě - na FAVI.


Velké nástěnné hodiny retro

Nástěnné hodiny v industriálním stylu. Jsou velké , skvěle vypadají a vyrobeny z kvalitního materiálu. Kovové hodiny v industriálním stylu jsou aktuálně velmi oblíbeným a poptávaným artiklem a to nejen do domácností, ale i do kanceláří, hotelových společných prostorů, restaurací či chalup. Vybrat ty správné hodiny na zeď, ať už do obýváku, kuchyně nebo třeba dětského pokoje není jen tak. U nás najdete nástěnné hodiny z desítek skvělých e-shopů na jednom místě.


Ze sortimentu nástěnných hodin si vybere opravdu každý. Retro velké nástěnné rustikální kovové hodiny XXXL, průměr 88cm. Ciferník hodin BIG BEN v Londýně sloužil jako vzor pro tyto stylové hodiny. Tyto hodiny nemáme v současné době na skladě, ale rádi Vám je objednáme u výrobce.


Velké nástěnné hodiny retro

Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Kvalitní anglické hodiny s nostalgickým motivem Canal St. Retro nástěnné hodiny s římskými číslicemi. PRIMA hodiny do každé správné rodiny!


Velké nástěnné retro hodiny na zeď. Vynikají originálním designem s retro motivem a zvolený materiál jim dodává punc jedinečnosti. Tyto kovové hodiny jsou opravdu zajímavé veliké hodiny v retro stylu. Na hodinách je popraskaná struktura, odřený vzhle úmyslně vystupující rez, že ve Vás.


Free Shipping Available. Má denní cyklus s odbíjecím mechanismem v polovinu a celou hodinu. Oproti většině kyvadlových hodin, které se musejí natahovat častěji, tyto hodiny stačí natáhnout jedenkrát za dní. Chcete-li svému pokoji dodat zajímavý nádech pak budou tyto velké nástěnné hodiny tou ideální volbou. Jsou k dispozici v několika variantách a tak můžete váš domov přiblížit více do anglického, franczouského nebo amerického stylu.


Venkovní hodiny , jak již napovídá jejich název jsou vyrobeny k venkovnímu použití. Při výrobě je kladen důraz především na použité materiály. Hodinové strojky jsou umístěny ve voděodolných pouzdrech, které zabraňují vniknutí vody. Výrobce klade veliký důraz na vysokou.


Velké nástěnné hodiny retro

Porovnávač: Tisíce hodin z mnoha e-shopů pro porovnání. Hodiny na stěnu Vintage Colore jsou velké a originální. Hodiny jsou praktickou i designovou součástí vybavení interiéru. Hodiny můžete vybírat podle ceny, stylu i barev.


Novinkou jsou nalepovací hodiny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения