pondělí 21. prosince 2020

Vojenske bedny na prodej

Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Chcete zvýšit šance na prodej vystaveného předmětu?


Využijte možnost zvýhodnění svého inzerátu před ostatními. Váš inzerát se bude zobrazovat na vyšší pozici a zároveň bude zvýrazněn jinou barvou. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Prodám bedny které nevyužíváme. Daňový doklad obdržíte. Při osobním odběru v Liberci hotovostní platba nebo platba předem na bank.


Nabizim tyto vojenske veci: ks vojenskych drevenych kufru , ks plynova maska rok (vzor) 3 celta (udajne na prekryti letadla Arado 96) , taska s nemeskymi napisy (zrejme na tu celtu), radiosluchatka, trojcipy satek s potiskem a tiskoviny tykajici se dragounskeho pluku, prukaz otmistra, komunikace s pojistovnou, ucty, apod. Ať už hovoříme o Ať už hovoříme o oblečení nebo různých pomůckách, právě zde získáte produkty nejvýhodněji. Nyní už nemusíte nakupovat pouze vysoce luxusní vojenské vybavení, stačí se trošku zdržet v této kategorii.


Nabízíme vojenský výprodej, určený pro všechny, kdo by rádi ušetřili za vše, co patří k bojovým hrám, sportu a také vycházkám do přírody. Tanky – vládci terénu v hlavní roli. Vojenská pásová technika. Obrněné šelmy na pásech. Ve vedlejší jejich podpora - bojová vozidla pěchoty, těžké dělostřelectvo, ženisti … Kupte si svůj vlastní tank T-.


Oblečení z polyesteru doporučujeme prát s podobnými barvami na 30°C naruby. Co se týče žehlení, volte nejnižší stupeň a žehlete naruby, ideálně přes mokrou utěrku. Dále nabízíme možnost autodopravy – těžké a nadrozměrné náklady včetně doprovodu, valníkové a plošinové návěsy, sklápěcí automobily a zemní práce. Na našich prodejnách najdete vše, co hledáte.


Nabízíme výstroj, stroje, nářadí, zdravotnický materiál, gastro vybavení, nábytek a mnohem víc! Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Duralová mokrotěsná bedna používaná Americkou armádou. Deset zámků zajišťujících dobré připevnění víka a tlak na těsnění. Dvě sklopná držadla pro snadnou manipulaci Vnější rozměry bedny 770x465x1mm.


Obchod s armádním materiálem - Armyshop. Platba dobírkou - Platíte v hotovosti až při převzetí zboží od přepravce. Platba převodem - Zboží vám bude odesláno až po přijetí platby na účet.


Vyberte si novou nemovitost na sreality. Zajistíme veškerou manipulaci s břemeny různých druhů v závislosti na požadavku zákazníka a typu jeřábu. Zajištujeme také přepravu strojů, stavebních strojů, nákladů a to i nadměrných nebo nestandartních nákladů. Stavební bazar slevy -. Pozor nově slevy na veškerý stavební materiál-. Na své si přijde každý, kdo obdivuje americké uniformy i jejich dokonalé zbraně a nadčasovou techniku.


Nyní se i vy můžete na chvilku proměnit ve skutečného amerického vojáka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения