úterý 15. prosince 2020

Wok panvica emotion

Wok panvica emotion

Wok panvica emotion Special features of the EMOTION range. Ak budete používať rovnakú teplotu ako pri varení v železnej wok panvici, spôsobí to nenávratné . WOK panvica WOK panvica Resist vám ponúka úplnú odolnosť a dlhú životnosť. Nepriľnavá vrstva Powerglide. Indikátor teploty Thermo-Spot.


Wok panvica emotion

Možno umývať v umývačke riadu. Wok : ide o panvicu so skosenými okrajmi, dno woku je menšie ako horný obvod. Pri varení má prirodzene dno vyššiu teplotu ako steny woku. Na vaše každodenné varenie vám spoločnosť Tefal prináša kompletnú súpravu hrncov a panvíc, ktoré uspokoja všetky vaše požiadavky. Vďaka neustálym a nepretržitým inováciám spoločnosti Tefal si dokážete nájsť ten správny produkt na prípravu chutných a zdravších jedál počas životných okamihov, o ktoré sa oplatí podeliť.


Vyberajte si Panvice podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Ak hodláte v kuchyni stráviť nemalý čas pri príprave jedál a viete oceniť naozaj kvalitnú panvicu, potom panvica Emotion bude jednak elegantný kúsok s pekným dizajnom, ale aj poriadny kus dobrej výbavy. Súčasťou kvalitných panvíc wok býva drevené náradie na miešanie ale aj pokrievka, vďaka ktorej môžete jedlo pomaly dusiť či mriežka, ktorú oceníte v prípade, že chcete jedlo pripravovať vo woku na pare. Panvica série Emotion je mimoriadne krásny kúsok. Profesionálne woky sú samostatnou kapitolou a. Má nepřilnavý povrch a Thermo-spot, což usnadní vaření.


Povrch Titanium Pro vydrží až 2x déle než povrch Titanium Force. Vhodná je na všechny typy varných desek včetně indukce. Intel Optane Memory: Zrýchlite svoje PC vďaka revolučnému riešeniu. Klikneme na ikonu a chceme, aby sa program na počítači otvoril v tú istú sekundu.


WOK je široká, hlboká a oblá panvica , ktorá vďaka svojmu tvaru poslúži nielen ako panvica , ale tiež ako hrniec. Je charakteristická pre prípravu ázijských, najmä čínskych pokrmov. Ako by nie, keď pochádza práve z Číny. Panvicu WOK používali už starí Číňania pred dvoma tisíckami rokov. Výnimočne silné dno Induction s diskom z nerezovej ocele.


Detail produktu Do obchodu. Pozrite sa vo Vivre na ponuky týždňa. My sa postaráme o doručenie. Woky a panvice z nášho sortimentu riadu na varenie poslúžia na prípravu švédskych mäsových guľôčok alebo thajských receptov.


Plech na pečenie Dark Ruby Round. Pekáč na tarte Dark Ruby. Nie každá panvica je však vhodná na indukciu preto sme pre vás urobili výber panvíc, ktoré sú pre tento moderný spôsob varenia prispôsobené.


Wok panvica emotion

V sortimente máme panvice na indukciu rôznych veľkostí a zameraní napr. Vysoko kvalitná panvica s prvotriednym antiadhéznym povlakom s charakterom lešteného prírodného kameňa, masívna ergonomická rukoväť z odolného plastu pre komfortnú a bezpečnú manipuláciu. Vhodná pre elektrické, plynové a sklokeramické sporáky, vhodná do umývačky.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения