pátek 25. prosince 2020

Vláknocementová krytina

Developed supply chains. We make it easy to outsource. Logistics and sourcing if needed. Krytina je na bázi cementu, buničiny a umělých vláken se speciální povrchovou úpravou po obou stranách výrobku.


Vláknocementová střešní krytina Cembrit je vhodná pro sklon střech již od 18°.

Lícní strana je podrobena vícestupňovému procesu barvení, který zaručuje barevnou stálost, trvanlivost, otěruvzdolnost a. VLÁKNITOCEMENTOVÉ STŘEŠNÍ KRYTINY: jsou skládané střešní krytiny na bázi cementu armovaného vláknem. Tyto střešní krytiny jsou svou tvarovou a barevnou rozmanitostí a propracovaností detailů vhodné i pro složité architektonické kompozice. Eternitové šablony se začaly vyrábět a používat jako střešní kry ti na začátkem 20. Vlnitá střešní krytina.


Jednotlivé typy vlnité krytiny se mezi sebou liší velikostí a tudíž i hmotností, barevnou škálou, minimálním sklonem použití, počtem vlnovek a maximálním možným zatížením. Spočítejte si krytinu na vaši střechu Spo. Plastová střešní krytina EKOternit se vyrábí recyklací vysloužilé kabelové izolace, ze které se postupně izoluje PVC.

To dále slouží pro výrobu jednotlivých dílů krytiny. Skládaná střešní krytina. Nadčasový vzhled střešních šablon Cembrit dodá vašemu domu jedinečný a osobitý styl. Odolnosť voči atmosférickým vplyvom – vlnité dosky sú odol-né voči mrazu a UV žiareniu. Rubová strana krytiny se voskuje.


Krytina Betternit má hladký povrch, střešní krytina Dominant má povrch imitující břidlici. Pro svou nízkou hmotnost je vhodnou volbou při rekonstrukcích. Eternit - široký výběr typů a barev střešních krytin. Tento web využívá cookies pro Vaši pohodlnější práci.


Kliknutím na souhlasím uzavřete tuto lištu. Vznikají opakovaným nanášením vrstev materiálu na sebe. Ty se pak k sobě slisují a eventuálně ještě vytvarují do vlnitého profilu. V poslední době prošly výrobky modernizací a vylepšením technických a estetických vlastností.


Dnešní sortiment výrobků z vláknocementu je nesrovnatelný s tím, který byl vyráběn před lety. Tradiční i inovované tvary střešní krytiny - původně eternit. Střešní krytina Rhombus Šablona je výrobek na bázi cementu, buničiny a umělých vláken.


Všechny výrobky mají speciální povrchovou úpravu pro zvýšení její.

CEMBRIT vláknocementová strešná krytina ventilačný prestup SL 300x6mm, priemer 1mm, grafitový 7EUR. Asfaltový šindel - pro střechy s minimálním sklonem 7° a výše. Plechová krytina - pro střechy s minimálním sklonem 5° a výše.


Bitumenová krytina - pro střechy s minimálním sklonem 5° a výše. Svojou univerzálnosťou, materiálovými charakteristikami, množstvom tvarov, spôsobov kladenia, farebných odtieňov sa stal. Lícní strana prochází třístupňovým procesem barvení, který zaručuje barevnou stálost, trvanlivost, otěruvzdornost a odolnost. Každý kus krytiny držia dva klince a jedna víchrová spona.


Presah Českej šablóny na špičke musí byť - mm. Obdĺžnik sa pripevňuje klincami a víchrovou sponou alebo sa vešia na. V zásade sú strešné krytiny rozdelené podľa hmotnosti na ľahké a ťažké. Maloformátová plechová krytina. V porovnaní s ťažkými krytinami majú o niečo kratšiu životnosť.


Ukladajú sa na debnenie. Typy vláknocementové krytiny Cembrit Vyráběna je vláknocementová krytina skládaná, vlnitá a krytina vhodná jako fasádní obklad.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения