úterý 8. prosince 2020

Těsnící tmel na motory

Tmel pro utěsnění motorů. Utěsní skříň motoru, ventilová víka apod. Odolává teplotám až do 2°C. Pružné těsnění převodových sk. Vhodný pro pružné těsnění kovových součástí motoru, zejména pro tmelení tepelně namáhaných spojů převodovek, rozvodovek a čerpadel.


Odolný teplotám od -40°C do 285°C.

Detaily produktu všichni 5. Silikonový těsnicí tmel na motor a převodovku K165. Všetky naznačovať produktu. Těsnicí tmel na motory. Zelený těsnicí tmel na motor a převodovku K161.


Oranžový těsnicí tmel na motor a převodovku K162. Petec těsnící tmel na motory - čern. Prodáváno jako jeden ks 70ml.


Silikon - těsnící tmel na motory a převodovky červený 300g Oleje,maziva, kapaliny, chemie - Oleje a maziva - Ostatní oleje, maziva, lepidla, přípravky.

Oblast použití: CARAMBA Motorendichtmasse je jednosložkový, tepelně odolný silikonový tmel na polysiloxanové bázi s recepturou se sesíťovanými acetáto. Caramba těsnící tmel na motory - černý 200ml. Pro tmelení spojů vystavených vysokým teplotám, jako jsou trouby, topení, motory , klimatizace, pece a komínové konstrukce.


K těsnění mezi kovovými díly, v. V tomto balení se těsnicí materiál zakoupí pouze tehdy, když je nutné ho používat často. Jinými slovy, na opravu auta kupovat velkou tubu prostředky a zbraň mu bude nákladné a nepraktické, zatímco pro službu ( na základě nastaveného pracovního procesu) nemá smysl si koupit malou trubku. Jednosložková silikonová hmota odolná vůči teplotám do 343°C s vysokým stupněm.


Speciální tmely na motory určené do vysokých teplot. Motorová těsnící hmota 300°C WURTH 310ml Auto Petr. Přednosti produktu Trvale pružný nesnižuje objem po vytvrzení Rychlé vytvoření škraloupu Vynikající. Používá se na místech obzvláště vystavených působení vysokých teplot, jako jsou automobilové motory , krby, otopná zařízení, průmyslové pece.


Berner těsnící tmel na motory 3ml, Oblasti použitíUrčeno pro tmelení při velmi vysokých teplotách, např. Gasket sealant tmel na motory 3ml, silikonový těsnící tmel s vysokou přilnavostí vytvrzující vulkanizací vzdušné vlhkosti. Trvale pružné těsnění převodových skříní motorů, olejových van, průmyslových pecí.


Zde prezentovaná data, zejména celá databáze, nesmějí být kopírovány. Je zakázáno data nebo ce. Trvale plastický těsnící tmel na motory K1trvale plastický, vysoce přilnavý tmel na polyuretanovém základě barva: červená vynikající teplotní, mechanická a. Rovněž lze použít v kombinaci s uv.

Loctite na motory ale buď jsem dal slabou nebo nevím,. Zadejte svou e-mailovou adresu a my vás upozorníme e-mailem, když je produkt k dispozici v našem obchodě. Vybavení autoservisů a pneuservis ů. Balení a barevné provedení: tuby g, kartuše 3ml barva červená Rychlost vytvrzování:.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения