čtvrtek 24. prosince 2020

Vystava kreativity dubec

Naštěstí jsme se na další termíny domluvili a už se. Možná i vy teď řešíte situaci, že je venku celkem teplo, takže dát dítěti zimní čepici je hloupost, ale přeci jen, ještě trošku studeně fouká…. Zvu Vás na kreativní veletrh do Prahy - Dubče, kde povedu workshop malování hedvábných šátků bez rámu - mačkanou technikou, taštiček, pouzder na brýle a mramorování velikonočních ozdob s dekorací.


Jejich rozmístění vidíte na mapce. Zažijte ve virtuálním světě to, co v reálném nemůžete. Projděte se po dně mořského oceánu a pozorujte zblízka velryby. Zažijte trénink vesmírných pirátů, staňte se japonským samurajem, nebo zachraňujte starověké město jako Elfský bojovník. Blog plný kreativity , barev a dobré nálady.


To místo má atmosféru, prostor není moc velký na tolik lidí, kteří výstavu navštěvují, ale to vůbec nevadilo. V Dubči jsem byla poprvé a špejchar se mi moc líbil. Vysvětlení je jednoduché.


Když jsme ji plánovali, tak bylo jasné, že od 1. EET i na takových akcích. Jen nikdo neví jak přesně to bude. Navíc v objektu Špejcharu je špatný. Patchwork (anglicky patch – záplata, work - práce - vyrobeno ze záplat) je specifická textilní technika. Jedná se o sešívání malých, různě barevných kousků látek tak, aby vytvářely geometrické vzory.


Potkáme se opět v sokolovně a máme pro Vás připravené tentokrát tři workshopy. Manžel hlídal zbývající děti, které byly buď nemocné nebo o tento druh výletu vůbec nestály. Používáním webů z portálové rodiny praha. Tentokrát pro vás máme připraveny hned dva workshopy, jeden pro menší návštěvníky a druhý pro starší až dospělé :).


Výstavě Kreativity v Praze - Dubči. Nezapomeňte se proto zastavit u našeho stánku, těšíme se na vás! Tři dny pro všechny, kteří rádi tvoří. Všechny potřebné informace najdete v letáčku, který si můžete rozkliknout níže. Edita Noxys Burianov á? Prohlížet podobná alba.


Irča Slavíková alias Apták vyrobila krásná trika pomocí skvělých barev na textil Aladine a se svou nekonečnou fantazií vytvořila neuvěřitelně krásná trička s mandalami. Tipy pro rodiny s dětmi, kam vzít své děti za zábavou. Dobré recepty, vaření a pečení.


Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Další veletrhy průběžně doplňujeme. KREATIVNÍ VELETRH PLZEŇ. Kdo jsme Kurzy patchworku Kurz pro začátečníky Kurzy pro pokročilé VITRÁŽE Fotky z kurzů Šicí stroje ELNA Elna 240eXplore ELNA.


Zveme vás na předjarní výstavu Kreativity , kde nás potkáte s korálkovým stánkem a několika zajímavými workshopy. Vytvořte z tohoto alba. Rok se s rokem sešel a opět nastává čas zajít si na výstavu Kreativity v historické budově Špejcharu v Praze - Dubči. Praze Dubeč v historické budově Špejcharu.


Děkujeme Vám za návštěvu v našem koutku:), kde jste mohli zakoupit pomůcky pro patchwork, šicí stroje Elna nebo Brother.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения