čtvrtek 3. prosince 2020

Vinotéky dunavox

Firma Dunavox je mladá dynamická a neustále se rozvíjející firma. Díky kvalitě svých produktů se rychle zařadila mezi nejúspěšnější výrobce domácích vinoték. Nabízí pestrou paletu těchto spotřebičů, ať už pro domácnost nebo gastro provozů. Niektoré modely chladničiek na víno sú voľne stojace, iné je možné vstavať do kuchynského nábytku. Obchodníkom s vínom a gastronómom ponúkame profesionálne uzamykateľné vinotéky.


Tajomstvo nášho úspechu je nielen široké. Dunavox is one of the fastest developing wine cooler brands in the market. A clear mission, streamlined organizational structure, powerful sales and service network all help to provide our clients with a wide range of quality products at reasonable prices. Dunavox je největším prodejcem vinoték v Evropě a nabízí jednu z nejširších nabídek modelů na trhu.


Vzhledem k jejich specializaci se jim také daří velmi pružně reagovat na návrhy zákazníků a rychle tak zlepšovat funkčnost, kvalitu a ergonomii jejich modelů. Súčasťou modernej kuchyne sú aj vstavané vinotéky. Ponúkame široký sortiment vstavaných vinoték, ktoré môžu byť jednozónové, dvojzónové, alebo trojzónové.


Dunavox EXCLUSIVE je top řadou této značky a klade důraz jak na kvalitu, tak především na design těchto vinoték. In the space of a few years, Dunavox has become a leading player in the wine cooler market. Storing wine, especially at-home can prove to be problematic.


A wine cooler is a practical and aesthetic appliance for wine storage. We offer a wide variety of coolers ranging from those with the capacity to store small, personal collections, to. Vinotéky Dunavox - o značke. Počas niekoľkých rokov sa firma Dunavox stala jedným z vedúcich hráčov na poli výrobcov chladničiek na víno.


Skladovanie vín, predovšetkým v domácnostiach, môže byť často veľmi problematické. Domáca vinotéka je nielen praktické, ale aj estetické riešenie pre skladovanie vína. V této kategorii naleznete vinotéky Dunavox určené především pro domácí použití.


Zajímavou možností u většiny těchto modelů je možnost umístění několika láhví na stojato (ideální, pokud víno ihned nedopijete). Domácí vinotéky , lednice, chladničky na víno - ESHOP. Jsme specializovaným prodejcem na domácí vinotéky renomovaných značek Dunavox , Liebherr, HumiBox, Karma a dalších.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Termočlánkové vinotéky Dunavox Vám ulehčí organizaci jakékoliv párty či společenského setkání! Chcete si vychutnat dokonalý chuťový požitek z Vašeho oblíbeného vína? Jednozónové vinotéky umožňují nastavení pouze jediné teploty, takže slouží primárně pro uskladnění jednoho druhu vína.


Dvouzónové vinotéky jsou schopné docílit odlišných teplot v jednotlivých zónách. Díky tomu můžete v jedné vinotéce skladovat dva odlišné druhy vín. Produkty Dunavox na jednom místě - Heureka. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Dvouzónová domácí vinotéka umožňuje uložení dvou druhů vína ve dvou teplotních módech najednou. Proto jsou vhodné pro uložení jak červeného, tak i bílého vína zároveň. Vybírejte si Vestavné vinotéky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Kompletné informácie o produktoch značky Dunavox - ceny, hodnotenia, recenzie na jednom mieste.


Svoje víno môžete uchovávať v bežnej chladničke, avšak maximálnu starostlivosť mu poskytnú až chladničky na víno.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения