úterý 22. prosince 2020

Whirlpool myčka vestavná

Vytvořena byla s důrazem na elegantní design a efektivitu s využitím inovativních technologií. Myčky nádobí Whirlpool si zamilujete pro svou jednoduchost – jedním tlačítkem se totiž zbavíte špinavého nádobí. Naše spotřebiče šetří životní prostředí i váš rodinný rozpočet!


Whirlpool myčka vestavná

Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru. S Whirlpool poznáte rozdíl. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Dokonalé výsledky zaručují inteligentní technologií 6. Nejlepší vestavná myčka nádobí by měla mít malý příkon, malou spotřebu vody a nízkou hladinu hlučnosti, naopak by měla disponovat co možná největším počtem sad nádobí, které dokáže vestavná myčka nádobí umýt za jeden cyklus. Vestavné myčky, AP Servis. V testu jsme hodnotili několik desítek parametrů. Těmi nejdůležitějšími byla kvalita mytí a sušení, výbava, programy a celkově zpracování a to, jak se myčka používá. Tento model je úžasně úsporný,.


Seznamte se s jednoduchým a neuvěřitelně praktickým řešením pro snazší každodenní používání vaší myčky nádobí Whirlpool. Ozdobí tak i malé kuchyňky. Díky LED ukazatelům se vždy dozvíte, zda již myčka dokončila mycí program a zda ji můžete otevřít bez rizika valících se oblaků páry po celé kuchyni.


Hlavní výhody kterými tato myčka disponuje jsou, 6. Power Clean pro účinné odstraňování. Integrovaný snímač OWI dodává 6. Detailně snímá vnitřní teplotu, vlhkost a čistotu vody myčky. Získané informace posílá řídícímu mod. Energetická třída Označení třídy energetické účinnosti, t. Myčka nádobí Whirlpool WSIC 3M17.


Whirlpool myčka vestavná

Zobrazit celý informační lis. Nabídne vám programů mytí vč. Senzorová technologie 6. Umyjete v ní až sad nádobí. Umí programů a jen základní funkce.


Plně integrovaná myčka nádobí Whirlpool WIP 4OPF E má šířku cm. Využívá senzorový program, který sleduje stupeň znečištění vody a podle toho upravuje průběh programu aby optimalizovala spotřebu vody a energie a 6. PowerClean zónové mytí v horním nebo dolním koši. Recenze Bosch, Beko, Miele, Siemens,. Nevíte si rady se spotřebičem Whirlpool ? Ztratili jste návod k pračce či ledničce? Stáhněte si zdarma oficiální návody, v nichž naleznete veškeré informace.


Whirlpool myčka vestavná

Volně stojící myčka Whirlpool WSIC 3MC nabízí mnoho chytrých funkcí, které vám usnadní práci v kuchyni. Je vybavena koši plus zásuvkou na příbory v té nejvyšší úrovni. Díky ní získáte více prostoru v dolním koši.


Se standardní 60cm šířkou a plně integrovaným (skrytým) ovládáním zapadne do každé kuchyně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения