pondělí 6. července 2020

Spz jmenovky

Jmenovky SPZ pro řidiče. Vyrobíme Vám jakoukoliv jmenovku do Vašeho kamionu či dodávky. Vyrábíme i Svatební SPZ ! Nabízíme Vám velký výběr amerických, plastových, plechových SPZ jmenovek a reklamních tabulí.


V případě zájmu Vám zhotovíme SPZ jmenovky na míru, dle Vašeho přání.

Nyní ke každé objednávce nad 5Kč dostanete dárek. Ten si sami vyberete přímo v košíku při objednávce zboží. Klasická SPZ s Vašim jménem, či přezdívkou.


Text ve formě samolepky dovoluje jednak použití různého písma a také delších názvů než jako u lisované verze. K SPZ si můžete přiobjednat také ozdobné samolepky - viz příloha. Vysílačky Space truck shop Rudná a Počernice nabízí širokou nabídku radiostanic včetně servisu a montáží.


On-line obchod - značení do budov.

Tabulky, klíčenky, pikto, jmenovky. Přímý výrobce orientačních systémů. Nakupujte v pohodlí domova. Since the invention of the kiln for drying firewood by using heat.


JMENOVKY a SPZ na kočárek autosedačku a další. MÍSTO JMÉNA SI OBJEDNEJTE SPZ S NÁZVEM - DIVOCH, ANDÍLEK, SRDÍČKO APOD. Na jmenovku vám zhotovíme vyřezávanou samolepku se jménem dle vašeho přání. SPZ jmenovka modrá z kategorie TIR, BUS a karavan ( SPZ jmenovky ) koupíte v e-shopu DriverStore. Nabízíme tedy zakázkově vyráběné spz jmenovky o formátu SPZ – 52x11cm, jakékoli jméno či přezdívka pro nás není problém.


Kovová lisovana jmenovka SPZ – podklad bílá reflex s logem EU – CZ. Pět tisíc korun za jednu tabulku se značkou budou zřejmě od roku 20muset zaplatit ti, kteří si chtějí svou SPZ sami vymyslet. Levnější verze je plotrovana a lepená na plech Cena za kus-150kč Platba na č. A proto je nezbytně nutné si koupit tyto krásné 3D jmenovky s vystouplými obrázky.


Každou jmenovku zkrášluje i rolnička. Imitace automobilové registrační značky (RZ, dříve SPZ ) se jménem ve více rozměrech od drobných na kolo až k reálné velikosti značky.

Možností volby vlastní barevné kombinace. Tištěná SPZ s vlastním jménem je originální také na kolo ve formě motorkářské SPZ. Takové značení vyrábíme nejen pro jednotlivce, ale také pro skupiny přátel na společný výlet i značení s firemním logem na team buldingové akce. Při více kusech je dosaženo radikálního snížení ceny na kus.


Originální jmenovky na dveře apod. Vhodné jako jmenovky na dveře, stůl, za okno apod. Standardní velikost značky SPZ 51x12cm. Oděvní jmenovky s možností výměny jména ve zlatém a stříbrném provedení.


Tím tak rozšiřujeme nabídku nejžádanější délky mm, pro vlastní výběr, která z délek nejvíce vyhovuje Vašemu logu nebo jiné potřebě. Pomáhají překonávat bariéry při navázání kontaktu a konverzace. V našem eshopu naleznete rozsáhlý sortiment doplňků nejen pro kamiony.


Nabízíme odkládací stolky, autopotahy do kamionu, koberečky klasické, elegantní kožené či praktické gumové, máme ale také spoustu jiných potřebných věci pro každého kamioňáka od rychlovarných konvic, polštáře a hrníčky s vlastním námětem potisku, měniče napětí až po poklice na kola.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения