čtvrtek 16. července 2020

Vysprávková hmota na beton

Opravná hmota na beton VÝPLŇ. Popis Výplňová sanační maltová směs na bázi cementu, jemných plniv a modifikujících přísad. Je dodávána jako předem namíchaná suchá směs, která se míchá s vodo. Bezpečnost, hygiena práce a ekologie.


Před započetím práce věnujte pozornost pokynům pro ochranu zdraví a životního prostředí, které jsou uvedené na obalech výrobků nebo v bezpečnostních listech.

J SV je vysprávková malta na beton s hydraulickými pojivy, s přísadami, určená na jemné a drobné vysprávky betonu v tloušťkách 3-mm. Používá se na vysprávky výlomů betonu, na uzavření štěrkových hnízd při nedokonalém hutnění pohledových betonů, na výplň poškození betonu vzniklých. Zobrazit telefon: Krásná Lípa, okres Děčín 8. J – jemná vyrovnávací malta na beton.


H – hrubá vyrovnávací malta na beton. Univerzální vysprávková malta na beton. Reprofilační malta na beton v malém balení.

Surface vysprávková malta na beton s antikorozními účinky. Síranovzdorná vysprávková malta na beton s hydraulickým pojivem, obohacená aditivy Porovnávač. V rámci výrobního programu společnosti Betosan s. Omítky, malty a cement koupit o objednat u OBI. Vyrovnávacie hmoty nákup a rezervácia v OBI. OBI online a vo Vašej OBI predajni!


Weber přichází na český trh s unikátním vysprávkovou maltou na beton weber. Materiál se vyznačuje snadnou aplikací a je určen k vysprávkám betonu, k ochraně proti korozi, k povrchové úpravě - vyhlazení betonové konstrukce. Novinka - vysprávková malta na beton s antikorozními účinky. Saint-Gobain Construction Products CZ a. Rychle tvrdnoucí tixotropní opravná hmota slouží k opravě a renovaci podlah.


Dále zesiluje a stabilizuje problematické podklady. Den Braven výplňová opravná stěrka na beton slouží k opravám drobných trhlin v betonu. Malta pro opravy betonu Sika slouží k opravám drobných trhlin v betonu.


Vysprávková malta na beton s hydraulickými pojivy, s přísadami, určená na jemné a celoplošné vyspráv.

Popis Finální sanační maltová směs na bázi cementu, jemných plniv a modifikujících přísad. Finální opravná stěrka na beton QUARTZ FINAL (05) Je finální sanační malta na bázi cementu, jemného plniva a modifikujících přísad. Jednoduše aplikovatelná opravná malta na cementové bázi. Rekonstrukce a opravy poškozených stavebních dílů z betonu , jako jsou panely, schodiště,.


Tato hmota se nanáší ve vrstvě. Vyzkoušeno na dřevě, kovu, plastu i betonu. Fast 2K odolává nízkým teplotám až do - °C. Zde naleznete materiály, které jsou vhodné pro stěrkování.


Hmota perfektně zatvrdne už za minut. Důležitým faktrorem před nanášením stěrky je příprava podkladu. Velmi dobry beton , pouzival som ho na betonovanie obrubnikov k dlazbe, spociatku som sa bal, nakolko na pohlad nema tolko cementu ako drahsie alternativy.


Lenze po case vytvrdol na tvrdost obycajneho betonu. Za takuto cnu je to bezkonkurencne na jednoduchsie betonarske prace. Při lepení izolačních desek se hmota weber.


Bezprostředně po nalepení izolační desky na podklad se doporučuje izolační desku zajistit prknem nebo latí proti sjíždění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения