čtvrtek 2. července 2020

Zdravá nutela z jablek

Jablečnou nutelu jsem podle Tvého receptu dělala již podruhé a určitě ne naposledy. Je výborná a každý, komu jsem dala ochutnat, chtěl recept Z jedné dávky jsem měla skleniček o objemu 2ml. Dáme je do hrnce, zalijeme vodou a uvaříme doměkka.


Necháme trochu vychladnout a potom přimícháme Zlatý klas a kakao. Pravá nutela z jablek ? Tradičních receptech s dalšími tisíci lahůdek. Jablečná Nutela - recept: Oloupaná, nakrájená jablka bez jadřinců pomeleme a dáme vařit s cukrem.


Do horké směsi přidáme na kousky nalámanou čokoládu a kakao. Jablečný krém z Jihotyrolských jablek se zázvorem a pěnou z podmáslí Limetku omyjeme, kůru ostrouháme a necháme stranou. Recept, podle kterého se vám Jablečná nutela zaručeně povede, najdete na Labužník. Podívejte se na fotografie a hodnocení ostatních kuchařů. Ahoj Andrea, verziu s klasickým mliekom som neskúšala, má inú konzistenciu než kokosové mlieko z plechovky (tam je a viac kokosu), ale kolegyňa už skúšala použiť klasické kravské mlieko a hovorila, že výsledok bol výborný a chutný :) Osobne by som však v tomto prípade dala len 1ml normálneho mlieka a až následne, ak bude treba, pridala viac.


Postup: Pokud máte výkonný mixér, stačí rozmixovat všechny suroviny do krémové konzistence. Pro Ty z vás, kteří jste odkázáni na tyčový mixér, je lepší ořechy nejprve rozmělnit paličkou, aby se pak snadněji rozmixovaly do podoby moučky. Nebudu vám mazat med kolem pusy (teda nutellu), tohle není zrovna recept, který bych doporučovala pravidelně zařazovat do jídelníčku.


Většina lidí u některých jídel neumí jen tak olíznout lžičku a už si nedat další. A tohle je přesně jeden z nich. Je to extra jedlé, dobré, voňavé. Do rozvařených jablek vmícháme oba cukry, kakao a čokoládu na vaření. Vše vaříme ještě asi minut.


Hotovou jablečnou nutelu necháme vychladnout. Vychladlou směs rozmixujeme a plníme do čistých skleniček. Skleničky s jablečnou nutelou sterilujeme minut.


Domácí nutela z jablek - recept na jablkovou nutelu! Zdravá varianta oblíbené pochoutky pro vaše děti. Chutná jako čokoládová marmeláda. Dáme do hrnce, přidáme vodu a dusíme. Když jablka změknou, přidáme cukr a znovu dusíme.


Jablka oloupeme a nakrájíme na kostičky. Jablková nutela - Zaváraniny - recepty, kuchárska kniha, varenie. Recepty na varenie pre všetkých kuchárov a kuchárky. Každý môže pridať svoj recept na varenie, hodnotiť recepty, komentovať recepty ostatných kuchárov a kucháriek.


V diskusii sa každý môže podeliť o svoje rady, tipy a nápady pri príprave receptov. ZDRAVÁ NUTELA Z JABLEK. Pak rozmixovat a přidat čokoládové pudinky, 10dkg kakaa a opět podusit. Ovocie a cukor povaríme, pridáme čokoládu a kakao, rozmixujeme a pridáme v 3. Inšpirovaná avokádovým pudingom som sa pustila do prípravy hriešne dobrej nátierky, alebo ak chcete sýtej chocolate mousse (ak ju jete z malých mištičiek), plnej zdravých tukov. Zrelé (zvrchu čierne, vo vnútri mäkké) avokádo rozmixujeme spolu s ostatnými surovinami a potom chuť doladíme pridaním trošky rumu a vanilkového extraktu, prípadne škorice.


Proteinela je zdravá fitness nutella, vyrobená z kvalitných prírodných ingrediencií bez pridaného cukru, palmového oleja či konzervantov. Obsahuje arašidy, lieskové orechy, srvátkový izolát UltraWhey instant (CFM) – vyrobený najšetrnejšou metódou, ktorý obsahuje vysoké množstvo bielkovín s minimom sacharidov a tukov, pravú belgickú čokoládu a kokosový olej.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения