středa 1. července 2020

Umělý kámen cena

Chlubí se dlouhodobou stálostí o délce až několik desítek let a vynikajícími vlastnostmi. Svým vzhledem zcela změní charakter každé budovy. Zvyšují hodnotu nemovitostí a. V naší nabídce si můžete vybrat obklady z vysoce odolného probarveného betonu, který je vhodný do interiérů i exteriérů nebo sádrové kamenné obklady, které doporučujeme instalovat pouze v interiérech. Díky velké pestrosti barev, kvalitnímu zpracování a specifickým rozměrům získává stále větší pozornost architektů a designérů.


Tento umělý kámen je vyrobený je na bázi syntetické sádry, která je určena pro vnitřní použití.

Jde o přírodní a vyjímečně odolný materiál pro kuchyňskou desku, obklady do koupelny, dlaždice a další. Umělý kámen věrně imituje produkty z přírodního kamene. Je to moderní kompaktní neporézní materiál používaný především při zařizování bytových, firemních a komerčních interiérů. Vítejte v našem internetovém obchodě.


Zabýváme se prodejem obkladů a dlažeb z přírodního kamene a imitace kamene. V několika kategoriích Vám zde představujeme pestrou nabídku kvalitních a velmi moderních interiérových i exteriérových obkladů vysoké kvality od ověřených výrobců. Sádrové obklady imitují přírodní kámen a jsou skládané, cihlové i páskové a vždy pouze na vnitřní interiérové použití.


Mají velmi malou hmotnost a také velmi nízkou cenu.

Vybírejte u specialistů na přírodní a umělý kámen z nejširšího sortimentu – poradenství, vzorky, návody, inspirace – vše na jednom místě. Dokonala imitace kamene a obkladových cihel v podobě cihlových pásků. Obkladové pásky z umělého kamene jsou určeny k obkladům svislých i vodorovných ploch konstrukcí nacházejících se v interiéru nebo exteriéru. Barevné provedení: zlatá, zlatohnědá, hnědá, stříbrnošedá, černozelená, béžová a metalická.


Kámen je vhodný do interiéru i exteriéru. Hodí se k obložení fasády domu či soklu, ke zvýraznění interiérových prvků, na chodníky, parkovací stání apod. Obklady umělý kámen Stegu Kamenné obklady - umělý kámen od výrobce Stegu jsou jedinečné jako designový prvek, který v důsledku svých barev, tvarů a textur doplňuje jakýkoliv typ použité architektury. Umělé obklady Stegu mají propracovaný vzhle aby byly k nerozeznání od přírodního kamene. Všechny odstíny šedé vypravují svůj příběh a jsou šedou barvou přímo pohlceny.


Levné a kvalitní obklady a dlažba od přímého dovozce. Nakupujte umělý kámen za výhodné ceny od přímého dovozce. V nabídce i dlažba a obklady II.


Technistone je umělý kámen , který tvoří jakostní přírodní suroviny, zrcadlové a skleněné. Cena se pohybuje od 0do 0za běžný metr pracovní desky. Corian umělý kámen – pracovní deska.


Umělokamenné obkladové prvky DominArt jsou vyráběny z klasických betonových směsí příp. Svoji originalitu a přirozenost získává umělý kámen díky ruční výrobě a dlouholeté zkušenosti našich pracovníků s výrobou dekorativních prvků z umělého kamene.

Obkladový umělý kámen pro interiéry i exteriéry - jedinečný design, ruční česká výroba, široký výběr barev, rozumné ceny. Stavební prvky (ploty, obklady,dlažby, balustrády), zahradní doplňky (květináče, japonské lampy) i drobné dárkové předměty. Možnost objednání i přes E-shop. Struktura kamene je propracovaná do nejmenších detailů. Barva obkladu je tmavě zelená s plynulými přechody do tmavá, místy s charakteristickým světlým žíháním.


Díky své tmavší barvě používá se především jako. Jeho nízká hmotnost a malá tloušťka je ideální do interiérů. Ukládá se bez spár, ale je možné jej uložit i se spárami. Pro kámen Lyon se nevyrábějí rohové prvky.


Krby a nábytek Japonské lampy Lavice a stoly Zahradní doplňky Pítka pro ptáky Krby Bazénový lem Zahradní Sochy Plastiky Sochy postav Sochy zvířat Vodníci Andělé a Sv. Fontány a kašny Květinové n. Mnohostranné využití v interiéru i exteriéru. Umělé kamenné obklady vyrobené z betonu vytvářejí dokonale věrnou kopii pravého přírodního kamene a svým charakterem jsou ideální v rámci realizací kamene na fasádu.


Kč 4Kč skladem 1ks ks.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения