úterý 28. července 2020

Wtw87467cs

Wtw87467cs

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Je to stroj s pekným dizajnom, výbornými parametrami a veľmi nízkou spotrebou. Tá je jedna z najlepších, s akými sme sa v rámci nášho testu stretli. Nechybí ani zvuková signalizace konce cyklu a znečištění filtru. Technologie AutoDry zaručí přesné a rovnoměrné usušení vašeho oblečení a bude také ochráněno před přehřátím či sražením.


Není nutné signalizovat zanesení kondenzátoru, a proč, to vám hned vysvětlíme. Díky vnitřnímu objemu bubnu 1litrů je ideální do větších domácností. Je vhodná až na 7kg prádla a vlastní programů sušení. Vďaka vnútornému objemu bubna 1litrov je ideálna do väčších domácností. Maximální kapacita prádla činí kg.


Souhrnné údaje Jako největší nevýhodu kondenzační sušičky Bosch vnímáme, že není možné připojit ji na odpad. Výhodou je její nízká hlučnost, která dosahuje maximálně pouhých dB. Vylévání kondenzátu se s tímto spotřebičem proto zkrátka nevyhnete, to je ovšem daň za samočištění kondenzátoru, se kterou se třeba se smířit. WTR87TW0CS 1kWh odhadovaná roční spotřeba, účinnost sušení.


Hlučnost spotřebiče je slušných dB, takže rozhodně nepatří k těm nejhlučnějším, za což vděčí skvělému designu anti-Vibration, který tichý chod zaručuje větší stabilitou během provozu. Potěší i zařazení do nejúspornější energetické. Navíc 10ti letá záruka na jedinečný motor EcoSilenceDrive! Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším.


Nejúspornější sušička v en. Technológia AutoDry zaručí presné a rovnomerné usušenie oblečenia a bude tiež ochránené pred prehriatím či zrazením. Průběh cyklu vidíte na LCD displeji. Kondenzátor je bezúdržbový díky samočisticí funkci SelfCleaning. Vďaka tomu budete môcť lepšie rozvrhnúť čas a naplánovať si.


Wtw87467cs

Sušení probíhá při hlučnosti dB, které je rychlejší díky tepelnému čerpadlu. Recenzie, Skúsenosti a Test ⭐ poradia, ako vybrať lacné, kvalitné a overené produkty. Sušička je perfektný nástroj do každej. Svým designem zapadá do možná nadčasového konceptu, ačkoli mírná modernizace LED displeje by určitě byla vítaná.


Díky tomu budete moci lépe rozvrhnout čas a naplánovat si i jiné. Porovnali jsme více než nejlepších sušiček Sepsali jsme recenze sušiček Návod jak vybrat sušičku prádla Porovnejte nejlepší sušičky ZDE! Zboží skladem zasíláme okamžitě. Chcete vedieť, či je cena 5€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Optimálny výkon s konštantne nízkou spotrebou energie je zaručený vďaka tepelnému čerpadlu so samočistiacim kondenzátorom, ktorý sa v priebehu sušiaceho procesu vyčistí až 4-krát.


Wtw87467cs

Som veľmi spokojná,skvelý pomocník v domácnosti. Už žiadne vešanie ani žehlenie. Prádlo ukladám rovno do skrine. Bez problémov usuší paplón i podušku. Další slevy bílého zboží na Kupi.


Počas sušenia kontroluje prádlo a čas sušenia skráti. Obsluha veľmi jednoduchá a prehĺadná. Isto poznáte situáciu, keď vonku prší alebo sa víri prach a vy ste ako naschvál práve v tento “krásny čas“ ukončili pranie.


Wtw87467cs

Systém Sensitive Drying suší prádlo teplým vzduchem rovnoměrně ze všech stran a díky zakřiveným unašečům s měkčeným povrchem je prádlo velice jemně nadnášeno.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения