úterý 13. dubna 2021

Zbraně a střelivo časopis

Každý měsíc dostane čtenář 1stran hodnotných informací, ke kterým se může kdykoliv znovu vrátit. Speciál Zbraní a nábojů dokáže čtenáři nabídnout ucelený výběr zbraní pro sebeobranu, sport, lov nebo volný čas. Všechny zbraně jsou speciálně vybrány a testovány špičkovými střelci jen pro náš časopis a žádný jiný magazín na trhu podobný soubor testů nenabízí.


Střelivo do palných zbraní - ráže, komerčně dostupné střely a náboje. Srovnávač cen a dostupnosti nábojů. TK, jehož obsah je chráněn autorským zákonem.

Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno. Vše o nožích ruských a světovych značek, bojové nože, lovecké, historické zbraně. Rady na výrobu vlastního nože a mnoho dálšího. Mužete tam koupit nůž, prodát či nechát si ho vyrobit na objednavku podle Vaších požadavků. Pavla Klozíka, se jednalo a promiňte tento výraz o bludy za účelem prodeje dané zbraně či části uniformy.


V různých článcích jsem narazil na odborný časopis na zcela neodpustitelné seky. Nejmenší fotopast na světě se záznamem na SD kartu a úhlem snímání 52°. Rozlišení MP a video ve FULL HD kvalitě.


Velký LCD displej s možností zaměření na sledované místo šest plnohodnotných tlačítek pro jednoduché nastavení s českým menu.

MYSLIVOST - odborné informace z myslivosti, zvěři, lovectví, kynologii, loveckého a sportovního střelectví, lesnictví a ochrany přírody. Agregovaná nabídka střeliva do palných zbraní z nabídky partnerských obchodů. Střelivo je určeno výhradně pro držitele zbrojních průkazů příslušných skupin. Seznamuje s novinkami nejprodávanéjších zbraní i nových konstrukcí.


Střelecký magazín je druhým odborným časopisem, který se zabývá zbraněmi a přilehlými tématy. Zbraně a náboje Special testují nože, pušky, pistole a revolvery. Obor zbraní, zejména palných, je velmi rozsáhlý a redakce si stále uvědomuje, o kolika tématech se dosud nepsalo. Pokud je to nutné, časopis lze snadno oddělit od střelné zbraně a nahrazena jinou. Tím se výrazně urychluje proces překládky, který umožňuje rychlý přístup obsluhy k munice.


Tento typ zásobníku může být přímý nebo zakřivený, křivka je nutná v případě, že puška používá olemovaný munice nebo střelivo s kuželovou případu. Mám takový dojem, že časopis je primárně určen moderním in chlapům, kteří musí mít Grand Cherokee limitované serie, velké rodinné sídlo se třemi pittbuly, hodinky Fortis a Desert Eagle. To nepíšu ze závisti, že to sám nemám, ale z niterného přesvědčení.


Odborně je časopis naprostá slátanina. Koupil sem si poslední číslo a dal sem 100Kč za časopis kde jsou tři profily pistolí a revolveru z toho dva tu už otiskli ve starších číslech a to sem se ještě dočetl,že střelnice Trmicích je v provozu,čož je blábol a žádná prezent. Vydavatelství RF HOBBY se řadí mezi nejvýznamnější vydavatelství časopisů na českém trhu. Společnost je rodinou prestižních a renomovaných časopisů, které jsou často i lídry ve svém segmentu.


Upozorňujeme, že v souladu s platnou legislativou v ČR nelze zasílat poštou ostré zbraně , střelivo a některé další vyjmenované výrobky (skupiny A,B a C). Zbraně skupiny D vám zaslat můžeme, budete však muset doložit, že je vám let a více.

Rádi vás uvítáme, osobně, na naší prodejně v Novém Jičíně. Střelivo a náboje…každý kdo má se zbraněmi co do činění ví, že střelivo je krom zbraní samotných pro příznivce střelby to nejdůležitější. Prodáváme veškeré střelivo pro zbraně , které je na našem trhu dostupné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения