čtvrtek 8. dubna 2021

Zdravá rychlá snídaně

Zdravá rychlá snídaně

První zářijové dny provází v rodinách se školáky většinou shon. Ať se na začátek školy snažíme připravit sebelépe, nejspíš nám bude trvat nějaký čas, než rána nebudou vypadat jako závod s velkou ručičkou. O tom, že bychom spolu seděli u snídaně a povídali si, na co se ten den těšíme, si můžeme nechat na pěkných pár týdnů jen zdát.


Zdravá rychlá snídaně

Tyto snídaně jsou nejen zdravé, ale jsou také vhodné při hubnutí. Zdravé inspirace přece není nikdy dost. Pro někoho jsou zdravé snídaně nezbytnost, někdo začíná den bez nich. V rámci zdravého životního stylu bys ale snídani neměl vynechávat.


Inspiruj se mými recepty na chutné, zdravé a rychlé snídaně. A součástí každého našeho rána by měla být zdravá snídaně. Někdo sice říká, že každá snídaně je lepší než žádná snídaně , to ale není pravda. Inspirujte se zdravými snídaněmi, které vám dodají energii a nezaberou moc času. V našich receptech na zdravé a vydatné snídaně a svačiny se najdete všichni.


Zdravá rychlá snídaně

Pak vyzkoušejte třeba naše lívanečky, palačinky, chleby nebo ovesné kaše. Raději po ránu něco slaného? Naše pomazánky, zeleninové placičky či omelety vás dostanou. Rychlá a zdravá večeře do minut 1. Tohle je zdravá verze instantních polévek z pytlíku.


Opravdu to vyžaduje stejně času jako stát u hrnečku zalitého horkou vodou a čekat, než se onen chemický prášek rozpustí. Tělo (hlavně tedy já) je po noci hladové a jakmile proloupnu oči, tak už přemýšlím, co si ke zdravé snídani připravím :-). Většinou to končí sladkou snídaní, ale to vůbec nevadí, protože sladké je v případě hubnutí povoleno právě ke snídani. A někdy je chvíle i na hříšné mlsání.


Zvlášť pokud si připravujete s partnerem snídaně do postele, dopřejte si výtečné nadýchané lívanečky, oblíbené palačinky nebo famózní francouzské tousty. Do misky dáme jogurt a do něj nasypeme chia semínka. Necháme je 2-minut nasáknout. Na pánvi na sucho opražíme ovesné vločky tak, aby nebyly moc tvrdé (cca min).


K jogurtu s chia semínky přisypeme ov. Zapomeňte na zapékané snídaňové směsi ze supermarketu, které obsahují někdy i cukru či náhradních sladidel, a připravte si raději krémovou snídani doma. A jaká rychlá večeře zaujala nejvíc vás? SERIÁL Přečtěte si také další tipy na rychlá a zdravá jídla.


Když víte, že nebudete mít ráno dostatek času na spaření či povaření ovesných vloček a jejich smíchání s dalšími přísadami, můžete vyzkoušet následující variantu – stačí, když necháte vločky rozmixované s ovocem a mlékem přes noc v ledničce. Někdo si dává novoroční předsevzetí shodit pár kg, někdo si nastavil svůj jídelníček, aby se jeho váha nezvyšovala a někdo zase zdravá fittnes jídla obchází. Dá se říci, že tyto muffiny jsou jen ze dvou surovin, pokud vynechám ovoce. Já jsem však přidala i maliny, aby byly muffiny trošku kyselejší. Zdravá snídaně – podpořte hubnutí hned ráno!


Pro pevné zdraví a potažmo i štíhlou linii je důležitá nejen skladba jídelníčku (co jíme), ale také správné načasování (kdy jíme). Najdete zde tipy na zdravé snídaně , zdravé svačiny, zdravé obědy, zdravé dezerty a zdravé večeře. Nemusíte mít jídelníček, abyste zhubli.


Stačí naslouchat svému tělu a najednou zjistíte, co vám dělá nejlépe a po čem hubnete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения