pondělí 5. dubna 2021

Zmrzlinovy stroj prodam

ZMRZLINOVÝ STROJ - stroj na zmrzlinu pro každého. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků, diskuzních příspěvků a dalších textů je povolenou jen se souhlasem provozovatele. V, veškeré nové náhradní těsnění k tomu, stroj je teď po celkovém servisu, doložení faktury, možná sleva. Nabízíme Vám možnost nákupu, odkupu a pronájmu zmrzlinových strojů. Stroje - Prodam zmrzlinovy bazar.


Vybírejte z 1inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů zmrzlinový stroj. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Italské zmrzlinové stroje na kopečkovou i točenou zmrzlinu a cukrářské stroje.


Provádíme profesionální servis, pronájem a poradenství. Průmyslový šicí stroj textima s rovným šitím. Velice rychlý stroj vhodný pro šití roušek, ale i všeho ostatního. Sama šiji roušky tak snad někomu poslouží jako mně. Nabízím na prodej zmrzlinový stroj , na který nemám již využití.


Bezproblémový cho nový šneci na míchání směsi. Je rok starý tudíž ještě v záruce. Používaný tak měsíce. Snadná udržba,je na kolečkách.


GINOGELATI,používáný sezonu,napájení 220V,chlazení vzduchem,zásobníky 5l,počítadlo porcí,jednoduchá obsluha. Rozměr stánku je 5m x 2m. Stánek je dřevěný, roky používaný, lze ho převést na jiné místo, nyní stojí v Dašicích u Pardubic.


Možno i nerezové vybavení (sítka, kbelíky, vaničky, metle), držák kornoutů, reklamní poutače, stojánek, termomisky. Model s podávacími zubovými čerpadly, s nášlehem. Automatická kontrola hustoty vyrobeného produktu. Digitální display, ukazatel teploty vaniček, nastavení tuhosti zmrzliny, ukazatel počtu vydaných porcí, čistící program, noční režim umožňující zanechat zmrzlinovou směs ve stroji. Prodám zmrzlinový stroj na točenou zmrzlinu.


V - snadné digitální ovládání stroje - program samočištění - ochrana proti přepětí - snadná manipulace se strojem. Zmrzlinový stroj , Ústí nad Labem. Zdarma dovoz zmrzlinových strojů po celé ČR.


Jednoduché ovládání a rychlá výroba zmrzliny, stroj je jako nový, prodej kvůli provozním změnám restaurace, použitý u nás pouze toto léto. Displej na ovládání, nastavení nočního provozu. Pokud plánujete maloobjemovou výrobu zmrzliny jako doplňkového sortimentu, doporučujeme multifunkční zmrzlinový stroj Frigomat KISS 1G, který zvládne vyrábět točenou zmrzlinu, sorbetta, granity, točený jogurt i další speciality. Platit za zapůjčený stroj , který nefunguje a povinnost odebírat směs je dnes bohužel běžný standard. Vetšinou na pronájem dostanete nejslabší stroj v nejnižší cenové hladině a nečekejte zázraky.


Většinou se vyplatí koupit bazarový stroj , se servisem a po sezóně stroj opět prodat. Pákovy stroj pre predaj točenej zmrzliny, granity a sorbetta. Inzerce - zmrzlinový stroj , nabídky - prodám, prodej, inzeráty. Pronajmu zmrzlinový stroj na točenou zmrzlinu. Bazár pre predam zmrzlinovy stroj nájdete u nás na Inzercia.


Bazár, kde si možete podať inzerát zadarmo. Ak hľadáte predam zmrzlinovy stroj , viac nemusíte. Profesionální zmrzlinový stroj , nový v záruce. Program pro samočištění stroje.


Nerezový, nový v záruce. Počitadlo porcí, program pro čištění stroje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения