úterý 4. dubna 2017

Autochladničky

Kompresorové autochladničky jsou prvním typem aktivních chladicích boxů a jsou závislé na elektrické energii. Tím se však zvyšuje jejich účinnost a rychlost v chlazení. Tyto autochladničky jsou schopny mrazit a zvládnou chladit, i když okolní teplota přesáhne °C ve stínu. Jejich princip je v tom, že ve svém okruhu. Oproti termoelektrickým modelům udrží obsah v chladu bez ohledu na vnější teplotu.


Autochladničky

Autochladničky světových značek. Absorpčné autochladničky , pokiaľ si chcete chcete zaobstarať kvalitnú, presiahnu často aj 2eur. Sú drahšie, ale pomerne dobre izolujú, teplotu je možné slušne znížiť oproti vonkajšej teplote a často sú z dobrých materiálov. Najdrahšie sú kompresorové autochladničky.


Prekonávanie veľkých vzdialenosti automobilom už nie je žiadným problémom. S dlhou cestou je bezprostredne spojené aj uchovávanie potravín a tekutín. Obzvlášť počas horúcich letných dní potrebujeme dodržiavať pitný režim. Zohriata voda nás nedokáže osviežiť a preto je najideálnejšie. Poskytujú dostatočný priestor a vhodnú teplotu pre potraviny a nápoje, ktorým chcete zachovať čerstvosť.


Autochladničky

Termoelektrické autolednice jsme rozdělili do skupin autochladničky HOBBY, PROFI a Ostatní. Do skupiny HOBBY jsme zařadili autochladničky pro zákazníky, kteří od chladničky očekávají více, než jen získat transportní box na potraviny. Zásadou našeho obchodu s autochladničkami je neklesat pod určitou hranici kvality.


Vyberajte si Prenosné chladničky podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Chcete-li si vybrat kvalitní autochladničku, měli byste si ji vybrat s ohledem na důležité parametry. Proto jsme pro vás připravili tento článek, kde se dozvíte nejen jak vybrat ledničku do auta, ale také i výběr nejlepších autochladniček. V našem obchodě najdete autochladničky termoelektrické, které jsme rozdělili do skupin termoelektrické HOBBY, termoelektrické PROFI a termoelektrické Ostatní.


Autochladničky

Ezetil, IndelB a Engel, chladící boxy, chladící tašky v mnoha provedeních, chladící vložky a elektrické příslušenství. Pasivní autochladničky. Tašky nebo boxy, v nichž je dobře chlazená náplň – kterou jste před cestou dali na pár hodin do mrazáku.


Nejjednodušší princip a nejnižší pořizovací cena, ale rozhodně to není řešení na několik dalších dnů na chatě. Chladící teplota je poměrně nízko, zhruba do deseti stupňů Celsia. Ty nejlepší autochladničky nakupujte online u odborníků a využijte naše služby! Vyberajte si Chladničky podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Vybírejte si Chladničky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Většinu zboží zasíláme okamžitě. V BA, ZV a ZA sú otvorené výdajné miesta, kde je možný osobný odber a platba kartou. Kamenné predajne sú zatvorené. Na dlouhých cestách a na dovolené oceníte možnost uložení velkého množství potravin a nápojů do 30l autochladničky. Rukojeť chladícího boxu slouží ke snadnému přenášení boxu a zamykání víka.


Nejprodávanější produkty. Skladem nad ks Ihned v prodejnách. Malá pultová chladnička je správnou voľbou pre všetkých, ktorí si vystačia s malým úžitkovým priestorom alebo majú v kuchyni menej miesta. Výhodou malých chladničiek sú kompaktné rozmery, preto sa zmestia všade. Nachádzate sa v kategórii, kde nájdete chladničky voľne stojace, vstavané, jednodverové, americké, ale aj vinotéky, chladiace vitríny, alebo autochladničky.


Autochladničky

Do osobních automobilů nebo menších prostor se hodí spíše chladící boxy a autochladničky s objemem kolem litrů. Pro větší automobily, nebo pokud máte více místa, můžete si pořídit chladničky s objemem i více jak litrů. Je třeba si také uvědomit, že užitný prostor má samozřejmě vliv i na celkovou velikost ledničky.


Ledničky do auta mají například velice omezený úložný prostor pro potraviny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения