pátek 7. dubna 2017

Směs na bruschettu

Pečivo nakrájejte na plátky, ty chlebové ještě přepulte a dejte nasucho opéct do trouby nebo toustovače. Mezitím připravte rajčatovou směs. Rajčata nakrájejte na drobné kostičky, bazalku najemno nasekejte a spolu se solí a pepřem důkladně, ale zlehka promíchejte. Na závěr přidejte stroužky česneku prolisované. Příprava: Na pánvi rozehřejte dostatečné množství extra panenského olivového oleje, nasypejte lžíce kořenící směsi a lehce osmahněte.


Smíchejte je v míse s bazalkou a solí. Plátky chleba položte na pečicí papír a pod grilem je opékejte po obou stranách, dokud nejsou zlatavé a křupavé. Trvá to zhruba minuty po každé straně. Opečené krajíce ihned potřete po jedné straně česnekem a rozdělte na ně rajčatovou směs.


Zakápněte olivovým olejem a. Sušená směs rajčat, bazalky, cibule, česneku, oregana, soli a bylinek na bruschettu. Správná výslovnost je brusketa, ale v Čechách je známá též pod názvem brušeta. Nikdy jsem bruschettu nejedla, ale recept mě inspiroval k využití včerejších rohlíku, které jsem rozpekla v troubě.


Směs byla vynikající i na nich. Díky za inspiraci a doufám, že jsem neurazila milovníky italské kuchyně. Ostatním členům rodiny jsem namluvila, že se jedná o bruschettu. Salátem obložíme chlebové plátky a podáváme, nejraději jako předkrm.


V Itálii je to ale jinak, tam je to událost spojená s olivovým olejem. Proto může být obložení chleba na italskou bruschettu různé. Je lépe nechat salát ještě chvíli odležet na chladném místě, aby se všechny chutě spojily.


Nyní už stačí jen račata pokrájen na malé kousky, přidat natrhanou bazaku a na jemno nasekaný česnek. Tématické fráze: rajčatová směs na topinky pecena rajcatova smes pecena rajcata rajčatová směs pečená rajčata v troubě recept na bruschettu smes na bruschettu recept recept na rajčatovou pikantní směs výborná pečená rajčata s česnekem a cibulí pecena rajcatova smes na topinky rajčatatová směs na bruschettu pečena. Osolíme, opepříme a vše hezky promícháme s olejem. Pokud jste tuto dobrotu ještě nezkoušeli, vřele ji doporučujeme.


Rozhodně se do ní zamilujete a. Kúzlo bruschetty spočíva v jednoduchosti a kvalite použitých surovín. Klasická vôňa Talianska. Domáce letné voňavé paradajky, čerstvú bazalku, kvalitný olivový olej a tiež cesnak nekupujte čínsky, ale použite náš domáci. Recept pro záchranáře zbytků v kuchyni: zkuste nadtopinku. Na bruschettu treba mať ľahký nadýchaný chlieb s vypečenou kôrkou, alebo chlebovú bagetu.


Jak z polotvrdého chleba připravit skvělou bruschettu Podle šéfkuchaře Petra Peška z bistra Rybarna. Plátky bagety rozložte na plech s papírem na pečení, dejte je do trouby vyhřáté na 1°C a pečte 8–minut, až začnou zlátnout. V misce smíchejte jahody s broskvemi a octem.


Plátky bagety potřete kozím sýrem a na každý dejte necelou lžíci ovocné směsi a posypte ji bazalkou. Nanést na něj rajčatovou směs a dozdobit. Rajčata jemně pokrájet na drobné kostičky, k tomu na jemno bazalku, osolit, opepřit, přidat prolisovaný česnek, olej a smíchat.


Toustik pod grilem zapíct do jemně zlatova.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения