středa 12. dubna 2017

Rychly hruskovy kompot

Kompot se zázvorem jsem ještě nezkoušela,ale právě včera jsem dělala hruškový džem se zázvorem z těchto stránek a musím konstatovat,že chuť je témeř bezkonkurenční. Proto si myslím,že i kompot se zázvorem bude skvělý. Hruškový kompot rychlý - cítíte tu vůni?


Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Dobře omytá, vykrájená a na čtvrtky dělená jablka vložíme do kastrolu, zalijeme vodou s cukrem a hřebíčkem a krátce asi minut povaříme.

Přitom dbáme, aby se nerozvařila a příliš nezměkla. Kompot uložíme v chladničce a podáváme k různým pokrmům. Při podávání jej podle chuti zakapeme citronem. Recept na hruškový kompot.


Dělám kompot v podstatě úplně stejně, jen hrušky neloupu. Slupka nám nevadí a ušetří to práci. Málokdo ale slupku v komputu toleruje a koho znám, tak všichni slupky loupou.


Hřebíček samozřejmě nesmí chybět.

Kompot je uvařený a moc dobrý, chválíme obě dvě. Takhle ho určitě budu dělat. Někdy ho dávám i do buchet s jablkama, ale chce to vyzkoušet, každému taky. Tématické fráze: kompot z hrušek rychlý hruškový kompot recept na kompot z hrušek hruskovy recepty hruškovýkompot kompot s hrusek kompot zavařování hrušek kompot huškovy kompot kompot z hrušek recept hruškový sirup recept kompoty z hrušek vařený kompot z hrušek hruškovej kompot recept hrukovy kompot hruškovej kompot.


Hrušky by neměly být přímo načesané ze stromu, ale měly by se nechat několik dní tak zvaně odležet. Rychlý hruskovy kompot recepty, které budete milovat. Vyrobit si doma kompot je mnohem jednodušší, než by se na první pohled mohlo zdát.


Nepotřebujete na to speciální tlakové hrnce ani hodiny času. Stačí vám obyčejný hrnec nebo sklenice, trochu vody, jablka a koření a ingredie. Hrušky s ořechy, hřebíčkem a celou skořicí - recept na letošní konzervaci vaší úrody Vareni.


Pokud připravujete hruškový kompot pro děti, použijte skořici celou, abyste ji po dovaření (spolu shřebíčkem) mohli odstranit. Rovněž doporučujeme snížit množství použitého cukru, protože hrušky jsou velmi sladké samy o sobě. Co člověk to vlastní názor, jaký je na nejlepší hruškový kompot recept.


Někdo dělá hruškový kompot vařený, druhý sází na zavařování hrušek v troubě a třetí nedá dopustit na hruškový kompot bez zavařování. Někdo má rád teplý hruškový kompot , někdo ho zase konzumuje za. Do pohára l sa vojde asi až kúskov hrušiek (podľa veľkosti plodov).

Keby sme mali hrušiek menšie množstvo, napríklad len na štyri poháre, je možno krok s ponorením do kyslej vody vynechať a hrušky priamo ukladať do zaváracích pohárov. Tento koláč pečiem často, lebo ho mám hotový za - minút aj s prípravou. Toto radím hlavne zamestnaným gazdinkám.


Dušený hruškový kompot. Ve starých kuchařkách najdete opakovaně poučení, že na kompot se čerstvé ovoce dusí, zatímco sušené vaří. Všimněte si – žádná zmínka o tom, že se vaří čerstvé ovoce.


Jakmile jednou zkusíte dušený kompot , pochopíte, proč už nevede cesta zpět. Na kompot potřebujeme: jablka nebo hrušky (podle počtu strávníků), cukr, 3-ks koření hřebíčku, kousek kůry z pomeranče nebo citronu. Jablka nebo hrušky oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na měsíčky. Vložíme do hrnce, zalijeme vodou, přidáme cukr (podle chuti), hřebíček a omytou kůru z pomeranče nebo citronu. Hrnčekové dezerty sú veľmi obľúbené.


Môže za to nielen rýchla a jednoduchá príprava obľúbenou hrnčekovou metódou, ale aj rôzne variácie obľúbených surovín, ktorých výsledkom sú vynikajúce dezerty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения