čtvrtek 13. dubna 2017

Automyčka chodov

Vaše auto si vyzvedneme přímo u vás doma, dokonale vyčistíme, vydesinfikujeme ozonem a vrátíme zpět. To vše při dodržení přísných hygienických opatření. PREMIOVÉ KOMPLETNÍ MYTÍ VOZU, POKROČILÉ ČIŠTĚNÍ INTERIÉRU, APLIKACE SEZÓNNÍHO VOSKU. Obsahuje prograSuperStar Antivir. Než si nakoupíte, váš vůz vám šetrně a ekologicky, zvenku i zevnitř umyjeme a ošetříme.


Využijte našich služeb ještě dnes. Garantujeme vám, že s automyčky Praha Chodov budete spokojeni a vždy se k nám budete rádi vracet. Těšíme se na vaši nejbližší návštěvu a věříme, že splníme vaše vysoké nároky!


Provozujeme síť autokosmetických center pro kvalitní ruční mytí a čištění automobilů. Najdete nás velmi snadno v nákupních centrech. Za bezkonkurenční ceny nabízíme širokou škálu mycích a konzervačních programů pro Váš automobil, používáme výhradně kvalitní švýcarské prostředky od společnosti RIWAX. Tyto prostředky využívají nanotechnologií pro prodloužení intervalu opakování ošetření a jsou šetrné k životnímu prostředí. Environmentální management – ekologický provoz.


Mapa samoobslužných ručních myček (samoobslužná wapka) v České republice a na Slovensku, kde si můžete sami umýt, nebo jen opláchnout auto. Pojišťovna - hod. Dárcovské centrum Chodov - hod. Automyčka Blue parking - hod. Datart - 1 e- shop hod.


DM drogerie markt - hod. Eiffel Optic - hod. Fokus Optik - hod. Parkování v nákupním centru po dobu mytí zdarma. Jsme inovativní společnost, která využívá kvalitních prostředků a profesionálních zaměstnanců.


S maximální pečlivostí zajišťujeme kompletní servis, který představuje spojení kvality a profesionality. K našim službám nabízíme čerstvě praženou kávu nebo vodu grátis! Sleva s věrnostní kartou Nabízíme vám slevu s naší věrnostní kartou, kterou obdrží klient při využití libov. Stavíme a provozujeme samoobslužná mycí centra - nejšetrnější způsob mytí. Na českém trhu jsme zároveň obchodním zástupcem bezdotykové technologie BKF, zajišťující nejlepší poměr ceny, kvality a návratnosti vložené investice.


Certifikace kvality ISO. Součástí automyčky je oprava autoskel a autopůjčovna. Provoz expresní ruční automyčky, ručně vyčistíme Váš automobil.


Dobíjecí stanice pro elektromobily. Great fresh sandwich platters, cookie platters with a FREE DELIVERY to your office! Save time and call ahead!


EHRLE Společnost EHRLE, jakožto lídr na automobilovém trhu bezdotykových myček, prosazuje tuto metodu mytí, jelikož je, spolu s vyráběnou technikou zařízení a vysokou kvalitou chemických prostředků, velice účinná a bezpečná pro všechna vozidla. Myčky hebké jako peří, dokonalá ochrana laku. Pro automobily našich zákazníků máme čerpací stanice vybavené myčkami nejnovější generace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения