úterý 11. dubna 2017

Forma na trdelník

Forma na trdelník

Recept na tradiční domácí trdelník uvnitř. Vykysnuté cesto si rozdelíme na menšie bochníky. Každý bochník si postupne vyvaľkáme na hrúbku asi 5cm. Dôležité je,aby sa jednotlivé pásy prekrývali,inak sa cesto bude rozpadávať.


Forma na trdelník

Obalený trdelník potrieme olejom. V tomto prípade platí,že menej je viac. Vynikající pro snadnou přípravu tradičních domácích trdelníků. Dvě válcové formy se žáruvzdornými úchyty a stojánkem umožňují snadné navinutí, rozválení a vykynutí těsta i rovnoměrné propečení trdelníků. FORMA NA TRDELNÍK KS.


Po vystydnutí naplňte trdelník šlehačkou, ovocem nebo jinými dobrotami a máte hotovo! Z těsta vyválíme tenkou placku, nařežeme na pásky a obtáčíme jimi kremrolové trubičky či zavařovací sklenice. Tradiční trdelník pečeme ve vyhřáté troubě na 1°C asi minut.


Po upečení sundáme z trubiček a už si jen pochutnáváme. Prstence sladkého koblihového těsta pečené na otáčejících se tyčích a posypané skořicovým cukrem. A když se nahoru přidá kopeček zmrzliny, vznikne originální dezert. Tradičná forma na trdelnik Upečte si dobry trdelnik klasickym spôsobom na pahrebe.


Naša forma ,pahreba a trocha kreativity. Celá forma s ručkou má 68cm. Upozornenie:Malé chyby na výrobku neznamenaju žiadnu vadu nakolko sa jedná o kusovu výrobu! Poté vypracujeme kynuté těsto. V balení navíc naleznete recept na tradiční domácí trdelník.


Trdelníková souprava je vhodná do myčky. Prodloužená záruka roky. Pomůže vám připravit, nechat vykynout a upéct krásné a voňavé trdelníky. Také máte rádi trdelník , ale je vám líto, že se dá sehnat jen o Vánocích na trzích a stojí klidně i nehorázných korun? Podívejte se na video návo jak si trdelník udělat doma.


Nepotřebujete nic speciálního, vystačíte si s jednoduchým těstem, troubou a skleničkami od přesnídávek! It is made from rolled dough that is wrapped around a stick, then grilled and topped with sugar and walnut mix. Forma na přípravu tradičního trdelníku.


Forma na trdelník

Takže opravdu trdelník za hubičku! Cesto na klasický trdelník (ktorý sa namotáva na valec) by malo byť trošičku hustejšie takže mlieko podľa hustoty, zjednodušená verzia ( na plechu môže byť aj redšie) aby sa dobre roztiahlo na plech, ako na liatu buchtu. Pásy sa musia prekrývať po okrajoch a treba namotáný trdelník poválať na doske aby sa kraje spojili a. Cesta na české vánoční trhy už pak nebyla složitá. Název staročeský trdelník je tak podvo jde jen o marketingový tah.


I když je to jen “lapák” na turisty, nic se nemění na tom, že trdelníky si svoje místo na trzích našli. Někteří prodejci je dokonce začali plnit zmrzlinou, z čehož se stal dokonce díky. Trubičky na kremrole (nebo třeba zavařovačky či jiné válcovité nádoby obalené alobalem) potřete trošičkou oleje – podle velikosti formiček vyjde těsto na čtyři až šest kusů. Pak formičky obtočte proužky těsta tak, aby se mírně překrývaly a trdelník tak držel pohromadě.


Potřete rozšlehaným vejcem a obalte ve. Dve valcové formy so žiaruvzdornými úchytkami a stojanom umožňujú ľahké navinutie,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения